close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten De Fryske Marren Bezoek onze inspiratiewinkel in Sneek

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van De Fryske Marren? Eijgelaar in Sneek plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Akmarijp, Akmaryp, Aldegea, Bakhuizen, Balk, Bantega, Boornzwaag, Broek, Delfstrahuizen, Dijken, Doniaga, Dyken, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Elahuizen, Follega, Goingarijp, Goingaryp, Harich, Haskerhorne, Idskenhuizen, Joure, Kolderwolde, Langweer, Legemeer, Lemmer, Mirns, Nijehaske, Nijemirdum, Nyehaske, Nyemirdum, Oldeouwer, Oosterzee, Oudega, Oudehaske, Oudemirdum, Ouwster Nyega, Ouwster-Nijega, Ouwsterhaule, Rijs, Rohel, Rotstergaast, Rotsterhaule, Rottum, Ruigahuizen, Scharsterbrug, Sint Johannesga, Sint Nicolaasga, Sintjohannesga, Sloten, Snikzwaag, Sondel, St Nicolaasga, Terherne, Terhorne, Terkaple, Teroele, Tjerkgaast, Vegelinsoord, Wijckel en Wyckel. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Sneek

Pottenbakkersstraat 20a
8601 WS
Sneek (Friesland)
0515 – 2270 08

Uw adviseur: Ruud van Adrichem

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in De Fryske Marren

grafstenen Akmarijp Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp

Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp

In Akmarijp is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Eagmaryp / Akmarijp is te vinden in het noordwesten van Akmarijp aan de Fjildwei.

Fjildwei
8541 AC Akmarijp
grafsteen Bakhuizen RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen

RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. begraafplaats RK Kerkhof Sint Odulphusparochie Bakhuzen / Bakhuizen bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Sint Odulphusstraat in Bakhuizen.

Sint Odulphusstraat
8574 SZ Bakhuizen
grafmonument Balk R.K. Kerkhof Balk

R.K. Kerkhof Balk

begraafplaats R.K. Kerkhof Balk is een Rooms Katholieke begraafplaats in Balk. begraafplaats R.K. Kerkhof Balk bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Ludgerusstraat in Balk.

Ludgerusstraat
8561 BN Balk
grafmonumenten Bantega Begraafplaats Bantegea / Bantega

Begraafplaats Bantegea / Bantega

Begraafplaats Bantegea / Bantega is een algemene begraafplaats in Bantega. Begraafplaats Bantegea / Bantega bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Middenweg in Bantega.

Middenweg
8538RC Bantega
grafstenen Broek Kerkhof De Broek

Kerkhof De Broek

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof De Broek bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de It Noard in Broek.

It Noard
8512 AB Broek
grafsteen Delfstrahuizen Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen

Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen

begraafplaats Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Delfstrahuizen. begraafplaats Kerkhof NH Dolsterhuzen / Delfstrahuizen vindt u in het noordoosten van Delfstrahuizen aan de Marwei.

Marwei
8508 RG Delfstrahuizen
grafmonument Dijken Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken

Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken

In Dijken is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Langwar / Langweer Diken / Dijken bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Nummer in Dijken.

Nummer
8528 DT Dijken
grafmonumenten Doniaga Begraafplaats Dunegea / Doniaga

Begraafplaats Dunegea / Doniaga

Begraafplaats Dunegea / Doniaga is een algemene begraafplaats in Doniaga. Begraafplaats Dunegea / Doniaga bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Wielwei in Doniaga.

Wielwei
8516 DD Doniaga
grafstenen Echten Begraafplaats Ychten / Echten

Begraafplaats Ychten / Echten

In Echten is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Ychten / Echten vindt u in het noordoosten van Echten aan de Hoofdweg.

Hoofdweg
8537 SE Echten
grafsteen Eesterga Begraafplaats Jistergea / Eesterga

Begraafplaats Jistergea / Eesterga

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Begraafplaats Jistergea / Eesterga bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Straatweg in Eesterga.

Straatweg
8534 WB Eesterga
grafmonument Elahuizen Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen

Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen

In Elahuizen is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Ealahuzen / Elahuizen bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Tsjerkewei in Elahuizen.

Tsjerkewei
8581 KB Elahuizen
grafmonumenten Follega Begraafplaats Follegea / Follega

Begraafplaats Follegea / Follega

Begraafplaats Follegea / Follega is een algemene begraafplaats in Follega. Begraafplaats Follegea / Follega vindt u in het zuidoosten van Follega aan de Straatweg.

Straatweg
8535WG Follega
grafstenen Goingarijp Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp

Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp

In Goingarijp is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Goaiïngaryp / Goingarijp bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de It Hôf in Goingarijp.

It Hôf
8511 AG Goingarijp
grafsteen Harich Algemene Begraafplaats Harich / Balk

Algemene Begraafplaats Harich / Balk

Deze begraafplaats in Harich is een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Harich / Balk vindt u in het zuidoosten van Harich aan de Tsjerkepaed.

Tsjerkepaed
8571RS Harich
grafmonument Harich Kerkhof Harich

Kerkhof Harich

In Harich is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. begraafplaats Kerkhof Harich bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Stinsenwei in Harich.

Stinsenwei
8571 RJ Harich
grafmonumenten Haskerhorne Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne

Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne

In Haskerhorne is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Haskerhoarne / Haskerhorne bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Haulsterweg in Haskerhorne.

Haulsterweg
8506 BH Haskerhorne
grafstenen Joure Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure

Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure

In Joure is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, urnengraven en kindergraven. De Begraafplaats 'Westermeer' De Jouwer / Joure is te vinden in het zuidwesten van Joure aan de Koningin Julianalaan.

Koningin Julianalaan
8501 HL Joure
grafsteen Joure Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure

Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Openbare Begraafplaats Broek / De Jouwer / Joure vindt u in het zuidwesten van Joure aan de Geert Knolweg.

Geert Knolweg
8501 MK Joure
grafmonument Joure RK Begraafplaats De Jouwer / Joure

RK Begraafplaats De Jouwer / Joure

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats De Jouwer / Joure bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Professor Titus Brandsmaweg in Joure.

Pastorielaan
8501 EX Joure
grafmonumenten Langweer Begraafplaats Langwar / Langweer

Begraafplaats Langwar / Langweer

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Langwar / Langweer vindt u in het noordwesten van Langweer aan de Appelhôf.

Appelhôf
8525 GL Langweer
grafstenen Langweer Kerkhof Langwar / Langweer

Kerkhof Langwar / Langweer

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Langwar / Langweer bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Oasingaleane in Langweer.

Oasingaleane
8525 EL Langweer
grafsteen Legemeer Begraafplaats Legemar / Legemeer

Begraafplaats Legemar / Legemeer

In Legemeer is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Legemar / Legemeer is te vinden in het noordoosten van Legemeer aan de Legemeersterweg.

Legemeersterweg
8527 DS Legemeer
grafmonument Lemmer Begraafplaats Lemmer

Begraafplaats Lemmer

In Lemmer is een algemene begraafplaats aanwezig. particuliere graven, urnengraven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De Begraafplaats Lemmer is te vinden in het noordoosten van Lemmer aan de Straatweg.

Straatweg
8531PZ Lemmer
grafmonumenten Lemmer Oude Begraafplaats Lemmer

Oude Begraafplaats Lemmer

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en kindergraven. Oude Begraafplaats Lemmer bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Straatweg in Lemmer.

Straatweg
8531 HE Lemmer
grafstenen Mirns Begraafplaats Murns / Mirns

Begraafplaats Murns / Mirns

In Mirns is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Murns / Mirns vindt u in het zuidoosten van Mirns aan de Murnserdyk.

Murnserdyk
8573WN Mirns
grafsteen Nijemirdum Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum

Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Nijemardum / Nijemirdum vindt u in het zuidoosten van Nijemirdum aan de Lyklamawei.

Lyklamawei
8566JL Nijemirdum
grafmonument Oldeouwer Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer

Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Alde Ouwer / Oldeouwer vindt u in het noordoosten van Oldeouwer aan de Jetze Veldstraweg.

Jetze Veldstraweg
8515CP Oldeouwer
grafmonumenten Oosterzee Begraafplaats Eastersee / Oosterzee

Begraafplaats Eastersee / Oosterzee

Begraafplaats Eastersee / Oosterzee is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Oosterzee. Begraafplaats Eastersee / Oosterzee vindt u in het zuidwesten van Oosterzee aan de Beukenlaan.

Beukenlaan
8536 TK Oosterzee
grafstenen Oudega (DFM) Kerkhof Aldegea/Oudega Gem. De Friese Meren

Kerkhof Aldegea/Oudega Gem. De Friese Meren Oudega (DFM)

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Aldegea / Oudega bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Aldewei in Oudega.

Aldewei
8582 KX Oudega (DFM)
grafsteen Oudehaske Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske

Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De Begraafplaats Âldehaske / Oudehaske is te vinden in het zuidwesten van Oudehaske aan de De Hoge Bouwen.

De Hoge Bouwen
8465 PW Oudehaske
grafmonument Oudehaske Crematorium HaskerPoort

Crematorium HaskerPoort Oudehaske

Haskerpoarte
8465 HP Oudehaske
grafmonumenten Oudemirdum Protestantse Begraafplaats De Fontein

Protestantse Begraafplaats De Fontein Oudemirdum

Protestantse Begraafplaats De Fontein is een Protestantse begraafplaats in Oudemirdum. Protestantse Begraafplaats De Fontein bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Kerkstraat in Oudemirdum.

Kerkstraat
8567 JE Oudemirdum
grafstenen Ouwster-Nijega Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega

Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega

In Ouwster-Nijega is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Ousternijegea / Ouwster-Nijega is te vinden in het noordwesten van Ouwster-Nijega aan de Jetze Veldstraweg.

Jetze Veldstraweg
8514 CN Ouwster-Nijega
grafsteen Ouwsterhaule Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule

Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Ousterhaule / Ouwsterhaule bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Jetze Veldstraweg in Ouwsterhaule.

Jetze Veldstraweg
8513 CK Ouwsterhaule
grafmonument Rotstergaast Kerkhof Rotstergaast

Kerkhof Rotstergaast

In Rotstergaast is een Protestantse begraafplaats aanwezig. begraafplaats Kerkhof Rotstergaast vindt u in het zuidwesten van Rotstergaast aan de Schoterweg.

Schoterweg
8462 TE Rotstergaast
grafmonumenten Rottum Begraafplaats Rottum

Begraafplaats Rottum

Begraafplaats Rottum is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Rottum. Begraafplaats Rottum vindt u in het zuidwesten van Rottum aan de Binnendyk.

Binnendyk
8461 LD Rottum
grafstenen Scharsterbrug Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug

Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Skarsterbrêge / Scharsterbrug bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Hollandiastraat in Scharsterbrug.

Hollandiastraat
8517 HE Scharsterbrug
grafsteen Sint Nicolaasga Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

In Sint Nicolaasga is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de C. Faberleane in Sint Nicolaasga.

C. Faberleane
8521 HA Sint Nicolaasga
grafmonument Sint Nicolaasga PKN Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

PKN Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. De Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga is te vinden in het noordwesten van Sint Nicolaasga aan de Omloop.

Omloop
8521 KE Sint Nicolaasga
grafmonumenten Sint Nicolaasga RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. RK Begraafplaats Sint-Nyk / Sint Nicolaasga bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Kerkstraat in Sint Nicolaasga.

Kerkstraat
8521 JZ Sint Nicolaasga
grafstenen Sintjohannesga Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga

Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga

Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga is een algemene begraafplaats in Sintjohannesga. Begraafplaats Sint-Jânsgea / Sintjohannesga vindt u in het noordwesten van Sintjohannesga aan de Kerkhoflaan.

Kerkhoflaan
8464 VL Sintjohannesga
grafsteen Sloten Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten

Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten

In Sloten is een algemene begraafplaats aanwezig. Algemene Begraafplaats Sleat / Sloten vindt u in het noordoosten van Sloten aan de Varleane.

Varleane
8556AL Sloten
grafmonument Sloten NH Begraafplaats Sleat / Sloten

NH Begraafplaats Sleat / Sloten

NH Begraafplaats Sleat / Sloten is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Sloten. NH Begraafplaats Sleat / Sloten bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Kerksteeg in Sloten.

Kerksteeg
8556AA Sloten
grafmonumenten Sondel Begraafplaats Sondel

Begraafplaats Sondel

Deze begraafplaats in Sondel is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Sondel bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Beuckenswijkstraat in Sondel.

Beuckenswijkstraat
8565 GN Sondel
grafstenen Terherne Begraafplaats Terhorne / Terherne

Begraafplaats Terhorne / Terherne

Deze begraafplaats in Terherne is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Terhorne / Terherne vindt u in het zuidoosten van Terherne aan de Buorren.

Buorren
8493 LG Terherne
grafsteen Terkaple Begraafplaats Terkaple

Begraafplaats Terkaple

In Terkaple is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Terkaple is te vinden in het noordwesten van Terkaple aan de Tsjerkepôle.

Tsjerkepôle
8542 AT Terkaple
grafmonument Teroele Begraafplaats Teroele

Begraafplaats Teroele

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Teroele bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Troelstraweg in Teroele.

Troelstraweg
8524DK Teroele
grafmonumenten Tjerkgaast Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast

Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast

Deze begraafplaats in Tjerkgaast is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Tjerkgaast / Tsjerkgaast bevindt zich in de gemeente De Fryske Marren aan de Gaestdyk in Tjerkgaast.

Gaestdyk
8522 MX Tjerkgaast
grafstenen Wijckel Begraafplaats Wijckel / Wikel

Begraafplaats Wijckel / Wikel

Begraafplaats Wijckel / Wikel is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Wijckel. Begraafplaats Wijckel / Wikel vindt u in het noordoosten van Wijckel aan de Menno van Coehoornweg.

Menno van Coehoornweg
8563 AD Wijckel