close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafstenen en grafmonumenten De Ronde Venen Bezoek Eijgelaar Culemborg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van De Ronde Venen? Eijgelaar in Culemborg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, de Hoef, Mijdrecht, Mydrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van bestaande grafstenen.

Eijgelaar Natuursteen Culemborg

Staalweg 15B
4104AS
Culemborg (Gelderland)
0345 – 342 171

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Ben Dammers

phoneStel uw vraag directionsMaak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij in De Ronde Venen

grafstenen Abcoude Oude begraafplaats Abcoude

Oude begraafplaats Abcoude

In Abcoude is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De Oude begraafplaats Abcoude is te vinden in het noordoosten van Abcoude aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
1391 HB Abcoude
grafsteen Baambrugge Begraafplaats Baambrugge

Begraafplaats Baambrugge

In Baambrugge is een algemene begraafplaats aanwezig. algemene graven, urnengraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Begraafplaats Baambrugge vindt u in het zuidoosten van Baambrugge aan de Rijksstraatweg.

Rijksstraatweg
1396 JG Baambrugge
grafmonument de Hoef H. Antonius van Padua

H. Antonius van Padua De Hoef

Deze begraafplaats in de Hoef is een Rooms Katholieke begraafplaats. algemene graven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats H. Antonius van Padua vindt u in het zuidwesten van de Hoef aan de de Hoef Oostzijde.

De Hoef Oostzijde
1426 AE De Hoef
grafmonumenten Mijdrecht Begraafplaats Janskerkhof

Begraafplaats Janskerkhof Mijdrecht

In Mijdrecht is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en een columbarium. Begraafplaats Janskerkhof vindt u in het noordoosten van Mijdrecht aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
3641 EM Mijdrecht
grafstenen Mijdrecht Begraafplaats St Jan de Doper Mijdrecht/Wilnis

Begraafplaats St Jan de Doper Mijdrecht/Wilnis

Deze begraafplaats in Mijdrecht is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: algemene graven en een columbarium. De Begraafplaats St Jan de Doper Mijdrecht/Wilnis is te vinden in het zuidoosten van Mijdrecht aan de Driehuisplein.

Driehuisplein
3641 BZ Mijdrecht
grafsteen Vinkeveen Heilig Hart van Jezus

Heilig Hart van Jezus Vinkeveen

In Vinkeveen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. begraafplaats Heilig Hart van Jezus vindt u in het zuidoosten van Vinkeveen aan de Kerklaan.

Kerklaan
3645 EV Vinkeveen
grafmonument Vinkeveen Nederlands Hervormd Begraafplaats Vinkeveen

Nederlands Hervormd Begraafplaats Vinkeveen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Nederlands Hervormd Begraafplaats Vinkeveen vindt u in het noordwesten van Vinkeveen aan de Herenweg.

Herenweg
3645 DL Vinkeveen
grafmonumenten Waverveen Waverveen

Waverveen

Deze begraafplaats in Waverveen is een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Waverveen bevindt zich in de gemeente De Ronde Venen aan de Cliffordweg in Waverveen.

Cliffordweg
3646 AE Waverveen
grafstenen Wilnis De Ronde Venen

De Ronde Venen Wilnis

Begraafplaats De Ronde Venen is een algemene begraafplaats in Wilnis. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven, algemene graven en een columbarium. Begraafplaats De Ronde Venen bevindt zich in de gemeente De Ronde Venen aan de Ringdijk in Wilnis.

Ringdijk
3648 EB Wilnis
grafsteen Wilnis Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping)

Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping)

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Nederlands Hervormd Wilnis (De Roeping) bevindt zich in de gemeente De Ronde Venen aan de Kerkstraat in Wilnis.

Kerkstraat
3648 AK Wilnis