close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Geldrop-Mierlo Bezoek onze inspiratiewinkel in Tilburg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Geldrop-Mierlo? Eijgelaar in Tilburg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Geldrop en Mierlo. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Tilburg

Lannerstraat 1
5011 ET
Tilburg (Noord-Brabant)
013 – 203 2241

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Geert van der Wielen

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Geldrop-Mierlo

grafstenen Geldrop Sint Jozef

Sint Jozef Geldrop

begraafplaats Sint Jozef is een Rooms Katholieke begraafplaats in Geldrop. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven. begraafplaats Sint Jozef vindt u in het noordoosten van Geldrop aan de Hilderberg.

Hilderberg
5666 BH Geldrop
grafsteen Geldrop T Zand RK te Geldrop

T Zand RK te Geldrop

begraafplaats T Zand RK te Geldrop is een Rooms Katholieke begraafplaats in Geldrop. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en kindergraven. begraafplaats T Zand RK te Geldrop vindt u in het zuidwesten van Geldrop aan de Aragorn.

Aragorn
5663 RS Geldrop
grafmonument Geldrop Zesgehuchten

Zesgehuchten Geldrop

begraafplaats Zesgehuchten is een Rooms Katholieke begraafplaats in Geldrop. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven, kindergraven en urnengraven. De begraafplaats Zesgehuchten is te vinden in het zuidwesten van Geldrop aan de Koninginnestraat.

Koninginnestraat
5663 PW Geldrop
grafmonumenten Mierlo RK BGP (naast de Kerk) R.K. Parochie Heilige Nicasius

RK BGP (naast de Kerk) R.K. Parochie Heilige Nicasius Mierlo

begraafplaats RK BGP (naast de Kerk) R.K. Parochie Heilige Nicasius is een Rooms Katholieke begraafplaats in Mierlo. begraafplaats RK BGP (naast de Kerk) R.K. Parochie Heilige Nicasius vindt u in het zuidoosten van Mierlo aan de Heer van Scherpenzeelweg.

Heer van Scherpenzeelweg
5731EW Mierlo