close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Haarlem Bezoek onze inspiratiewinkel in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Haarlem? Eijgelaar in Amsterdam plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Haarlem en Spaarndam. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Amsterdam

Middenweg 189h
1098 AN
Amsterdam (Noord-Holland)
020 - 244 29 44

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Marco Fronik

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Haarlem

grafstenen Haarlem Begraafplaats Akendam

Begraafplaats Akendam Haarlem

In Haarlem is een algemene begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. algemene graven, kindergraven, particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats Akendam vindt u in het noordoosten van Haarlem aan de Vergierdeweg.

Vergierdeweg
2026 BJ Haarlem
grafsteen Haarlem de Kleverlaan

De Kleverlaan Haarlem

Deze begraafplaats in Haarlem is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, urnengraven en algemene graven. begraafplaats de Kleverlaan vindt u in het noordwesten van Haarlem aan de Kleverlaan.

Kleverlaan
2023 JC Haarlem
grafmonument Haarlem Haarlem St. Jozef

Haarlem St. Jozef

In Haarlem is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De begraafplaats Haarlem St. Jozef is te vinden in het noordoosten van Haarlem aan de Vergierdeweg.

Vergierdeweg
2026 BJ Haarlem
grafmonumenten Haarlem Joodse begraafplaats

Joodse begraafplaats Haarlem

Joodse begraafplaats is een Joodse begraafplaats in Haarlem. Joodse begraafplaats vindt u in het noordoosten van Haarlem aan de Amsterdamsevaart.

Amsterdamsevaart
2033AA Haarlem
grafstenen Haarlem Sint Barbara

Sint Barbara Haarlem

begraafplaats Sint Barbara is een Rooms Katholieke begraafplaats in Haarlem. begraafplaats Sint Barbara bevindt zich in de gemeente Haarlem aan de Soendaplein in Haarlem.

Soendaplein
2023TT Haarlem