close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Hardenberg Bezoek onze inspiratiewinkel in Hardenberg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Hardenberg? Eijgelaar in Hardenberg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Bruchterveld, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Hardenberg, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Mariënberg, Marienberg, Radewijk, Radewyk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen en Venebrugge. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Hardenberg

Oldemeijerweg 3
7794 RL
Hardenberg (Overijssel)
0523 – 5221 31

Uw adviseur: Sjaco Maat

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Hardenberg

grafstenen Balkbrug Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug

In Balkbrug is een algemene begraafplaats aanwezig. particuliere graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Algemene Begraafplaats Oud Avereest Balkbrug bevindt zich in de gemeente Hardenberg aan de Oud Avereest in Balkbrug.

Oud Avereest
7707 PM Balkbrug
grafsteen Bergentheim Algemene Begraafplaats Bergentheim

Algemene Begraafplaats Bergentheim

In Bergentheim is een begraafplaats met een bijzonder karakter aanwezig. De Algemene Begraafplaats Bergentheim is te vinden in het zuidwesten van Bergentheim aan de Schapenweg.

Schapenweg
7691 PP Bergentheim
grafmonument De Krim Algemene begraafplaats De Krim

Algemene begraafplaats De Krim

Algemene begraafplaats De Krim is een algemene begraafplaats in De Krim. Algemene begraafplaats De Krim bevindt zich in de gemeente Hardenberg aan de Lutteresweg in De Krim.

Lutteresweg
7782 TA De Krim
grafmonumenten Dedemsvaart Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart

Deze begraafplaats in Dedemsvaart is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Achterveld Dedemsvaart vindt u in het noordoosten van Dedemsvaart aan de Noord Stegeren.

Noord Stegeren
7701 RS Dedemsvaart
grafstenen Dedemsvaart Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart

Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart is een algemene begraafplaats in Dedemsvaart. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en kindergraven. Begraafplaats Mulderij Dedemsvaart bevindt zich in de gemeente Hardenberg aan de Mulderij in Dedemsvaart.

Mulderij
7701 RM Dedemsvaart
grafsteen Dedemsvaart RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart

In Dedemsvaart is een algemene begraafplaats aanwezig. begraafplaats RK Kerkhof St. Vitus Dedemsvaart vindt u in het noordwesten van Dedemsvaart aan de Langewijk.

Langewijk
7701 AK Dedemsvaart
grafmonument Gramsbergen Begraafplaats Anerdijk

Begraafplaats Anerdijk Gramsbergen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Anerdijk bevindt zich in de gemeente Hardenberg aan de De Anerdijk in Gramsbergen.

De Anerdijk
7783 CN Gramsbergen
grafmonumenten Hardenberg Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Bruchterweg Hardenberg bevindt zich in de gemeente Hardenberg aan de Bruchterweg in Hardenberg.

Bruchterweg
7772 BK Hardenberg
grafstenen Hardenberg Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze

Begraafplaats De Larikshof Hardenberg / Rheeze

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een begraafplaats en/of crematorium. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, kindergraven en urnengraven. Begraafplaats De Larikshof Rheeze/Hardenberg bevindt zich in de gemeente Hardenberg aan de Oldemeijerweg in Rheeze.

Oldemeijerweg
7794 RL Hardenberg
grafsteen Hardenberg Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg

Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg

Deze begraafplaats in Hardenberg is een algemene begraafplaats. De Begraafplaats Scholtensdijk Hardenberg is te vinden in het zuidwesten van Hardenberg aan de Scholtensdijk.

Scholtensdijk
7771 CT Hardenberg
grafmonument Hardenberg Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad

Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad

Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad is een algemene begraafplaats in Hardenberg. Joodse Begraafplaats Hardenberg Mulopad vindt u in het noordoosten van Hardenberg aan de Parkweg.

Parkweg
7772 XP Hardenberg
grafmonumenten Hardenberg Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg

begraafplaats Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg is een algemene begraafplaats in Hardenberg. begraafplaats Kerkhof Lambertuskerk Hardenberg vindt u in het zuidwesten van Hardenberg aan de Scholtensdijk.

Scholtensdijk
7771 CV Hardenberg
grafstenen Hardenberg Kerkhof Nijenstede Hardenberg

Kerkhof Nijenstede Hardenberg

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof Nijenstede Hardenberg is te vinden in het noordoosten van Hardenberg aan de Stationsstraat.

Stationsstraat
7772 CJ Hardenberg
grafsteen Lutten Kerkhof Lutten

Kerkhof Lutten

In Lutten is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Kerkhof Lutten is te vinden in het zuidwesten van Lutten aan de Gouden Regenstraat.

Gouden Regenstraat
7775AZ Lutten
grafmonument Sibculo Begraafplaats Sibculo

Begraafplaats Sibculo

In Sibculo is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Sibculo is te vinden in het noordoosten van Sibculo aan de Kloosterstraat.

Kloosterstraat
7693 TB Sibculo
grafmonumenten Slagharen Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen vindt u in het zuidoosten van Slagharen aan de Herenstraat.

Herenstraat
7776 AG Slagharen
grafstenen Slagharen Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte

Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte

Deze begraafplaats in Slagharen is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Rooms Katholiek Kerkhof Slagharen De Belte is te vinden in het noordwesten van Slagharen aan de Geert Migchelsweg.

Geert Migchelsweg
7776 RW Slagharen