close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Krimpenerwaard Bezoek Eijgelaar Rotterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Krimpenerwaard? Eijgelaar in Rotterdam plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den Yssel, Schoonhoven, Stolwijk, Stolwyk en Vlist. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van bestaande grafstenen.

Eijgelaar Natuursteen Rotterdam

Straatweg 35A
3051BC
Rotterdam (Zuid-Holland)
010 – 307 2842

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Lia Schrier, Chef Blancke

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij in Krimpenerwaard

grafstenen Ammerstol Ammerstol

Ammerstol

De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: kindergraven en particuliere graven. begraafplaats Ammerstol bevindt zich in de gemeente Krimpenerwaard aan de Achterweg in Ammerstol.

Achterweg
2865 XD Ammerstol
grafsteen Bergambacht Bergambacht

Bergambacht

begraafplaats Bergambacht is een algemene begraafplaats in Bergambacht. Deze begraafplaats biedt o.a. algemene graven en particuliere graven. begraafplaats Bergambacht bevindt zich in de gemeente Krimpenerwaard aan de Dijklaan in Bergambacht.

Dijklaan
2861DW Bergambacht
grafmonument Berkenwoude Berkenwoude

Berkenwoude

In Berkenwoude is een algemene begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Berkenwoude is te vinden in het zuidoosten van Berkenwoude aan de Westeinde.

Westeinde
2825 AJ Berkenwoude
grafmonumenten Haastrecht Algemene begraafplaats Haastrecht

Algemene begraafplaats Haastrecht

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en algemene graven. Algemene begraafplaats Haastrecht vindt u in het noordoosten van Haastrecht aan de Provincialeweg Oost.

Provincialeweg Oost
2851AJ Haastrecht
grafstenen Haastrecht R.K. begraafplaats St. Barnabas

R.K. begraafplaats St. Barnabas Haastrecht

Deze begraafplaats in Haastrecht is een Rooms Katholieke begraafplaats. De R.K. begraafplaats St. Barnabas is te vinden in het noordoosten van Haastrecht aan de Grote Haven.

Grote Haven
2851 BM Haastrecht
grafsteen Krimpen aan de Lek Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek

begraafplaats Krimpen aan de Lek is een algemene begraafplaats in Krimpen aan de Lek. Deze begraafplaats biedt o.a. algemene graven, particuliere graven en urnengraven. begraafplaats Krimpen aan de Lek vindt u in het noordwesten van Krimpen aan de Lek aan de Molenweg.

Molenweg
2931 SM Krimpen aan de Lek
grafmonument Lekkerkerk Algemene Begraafplaats Lekkerkerk

Algemene Begraafplaats Lekkerkerk

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De Algemene Begraafplaats Lekkerkerk is te vinden in het noordoosten van Lekkerkerk aan de Tiendweg-Oost.

Tiendweg-Oost
2941 BV Lekkerkerk
grafmonumenten Lekkerkerk Lekkerkerk

Lekkerkerk

begraafplaats Lekkerkerk is een algemene begraafplaats in Lekkerkerk. Deze begraafplaats biedt o.a. algemene graven, particuliere graven en urnengraven. De begraafplaats Lekkerkerk is te vinden in het zuidoosten van Lekkerkerk aan de Opperduit.

Opperduit
2941AS Lekkerkerk
grafstenen Ouderkerk aan den IJssel Lageweg

Lageweg Ouderkerk aan den IJssel

Deze begraafplaats in Ouderkerk aan den IJssel is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Lageweg is te vinden in het noordoosten van Ouderkerk aan den IJssel aan de Lageweg.

Lageweg
2935 CD Ouderkerk aan den IJssel
grafsteen Schoonhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven

Deze begraafplaats in Schoonhoven is een Rooms Katholieke begraafplaats. algemene graven, kindergraven, urnengraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Rooms Katholieke Begraafplaats Schoonhoven bevindt zich in de gemeente Krimpenerwaard aan de Wal in Schoonhoven.

Wal
2871 BC Schoonhoven
grafmonument Schoonhoven Schoonhoven

Schoonhoven

begraafplaats Schoonhoven is een algemene begraafplaats in Schoonhoven. begraafplaats Schoonhoven bevindt zich in de gemeente Krimpenerwaard aan de Wal in Schoonhoven.

Wal
2871 BB Schoonhoven
grafmonumenten Stolwijk Algemene Begraafplaats Stolwijk

Algemene Begraafplaats Stolwijk

In Stolwijk is een algemene begraafplaats aanwezig. Algemene Begraafplaats Stolwijk vindt u in het noordoosten van Stolwijk aan de Hoflaan.

Hoflaan
2821 XD Stolwijk