close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Lingewaard Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Lingewaard? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Angeren, Bemmel, Doornenburg, Gendt, Haalderen, Huissen, Loo en Ressen. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Lingewaard

grafstenen Angeren Nederlands Hervormd Angeren

Nederlands Hervormd Angeren

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, urnengraven en een columbarium. begraafplaats Nederlands Hervormd Angeren vindt u in het noordoosten van Angeren aan de Molenstraat.

Molenstraat
6687 AM Angeren
grafsteen Angeren Rooms Katholieke Begraafplaats (BAVO) Angeren

Rooms Katholieke Begraafplaats (BAVO) Angeren

In Angeren is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De Rooms Katholieke Begraafplaats (BAVO) Angeren is te vinden in het noordoosten van Angeren aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6687 AG Angeren
grafmonument Bemmel Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus

Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus Bemmel

In Bemmel is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. kindergraven, urnengraven en particuliere graven. Rooms Katholieke Begraafplaats H. Donatus bevindt zich in de gemeente Lingewaard aan de Markt in Bemmel.

Markt
6681 AE Bemmel
grafmonumenten Bemmel Teselaar

Teselaar Bemmel

begraafplaats Teselaar is een algemene begraafplaats in Bemmel. urnengraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De begraafplaats Teselaar is te vinden in het zuidwesten van Bemmel aan de Teselaar.

Teselaar
6681 BD Bemmel
grafstenen Doornenburg Rooms Katholieke Begraafplaats Doornenburg

Rooms Katholieke Begraafplaats Doornenburg

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven.

Pannerdenseweg
6686 BH Doornenburg
grafsteen Gendt Algemene Begraafplaats Gendt

Algemene Begraafplaats Gendt

In Gendt is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: urnengraven, particuliere graven, kindergraven, een columbarium en algemene graven. Algemene Begraafplaats Gendt bevindt zich in de gemeente Lingewaard aan de Zandvoortsestraat in Gendt.

Zandvoortsestraat
6691 EN Gendt
grafmonument Haalderen Rooms Katholieke Begraafplaats Haalderen

Rooms Katholieke Begraafplaats Haalderen

Deze begraafplaats in Haalderen is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven. De Rooms Katholieke Begraafplaats Haalderen is te vinden in het zuidwesten van Haalderen aan de van der Mondeweg.

Van der Mondeweg
6685 BP Haalderen
grafmonumenten Huissen De Hoeve

De Hoeve Huissen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. een columbarium, kindergraven, particuliere graven en urnengraven. begraafplaats De Hoeve bevindt zich in de gemeente Lingewaard aan de Hoeve in Huissen.

Hoeve
6851ER Huissen
grafstenen Huissen Gedenkpark Huissen-Stad

Gedenkpark Huissen-Stad

Deze begraafplaats in Huissen is een begraafplaats met een bijzonder karakter. begraafplaats Gedenkpark Huissen-Stad bevindt zich in de gemeente Lingewaard aan de Doelenstraat in Huissen.

Doelenstraat
6851BV Huissen
grafsteen Ressen Nederlands Hervormd Begraafplaats

Nederlands Hervormd Begraafplaats Ressen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven. Nederlands Hervormd Begraafplaats vindt u in het zuidoosten van Ressen aan de Kerkenhofstraat.

Kerkenhofstraat
6684 DJ Ressen