close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Lochem Bezoek onze inspiratiewinkel in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Lochem? Eijgelaar in Apeldoorn plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Almen, Barchem, Eefde, Epse, Gorssel, Harfsen, Joppe, Kring van Dorth, Laren en Lochem. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Apeldoorn

Stadskade 460
7311 XZ
Apeldoorn (Gelderland)
055 30 30 970

Uw adviseur: Linda Berenschot-Bovendeur

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Lochem

grafstenen Almen Gemeentelijke begraafplaats Almen

Gemeentelijke begraafplaats Almen

Gemeentelijke begraafplaats Almen is een algemene begraafplaats in Almen. Gemeentelijke begraafplaats Almen bevindt zich in de gemeente Lochem aan de Kapelweg in Almen.

Kapelweg
7218NJ Almen
grafsteen Gorssel gemeente Lochem Begraafplaats Gorssel

Begraafplaats Gorssel Gorssel gemeente Lochem

Deze begraafplaats in Gorssel is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: urnengraven en particuliere graven. Algemene begraafplaats Gorssel bevindt zich in de gemeente Lochem aan de Zutphenseweg in Gorssel.

Zutphenseweg
7213 GG Gorssel gemeente Lochem
grafmonument Joppe Kerkhof Onze Lieve Vrouwe Tenophemeling Joppe

Kerkhof Onze Lieve Vrouwe Tenophemeling Joppe

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Onze Lieve Vrouwe Tenophemeling Joppe bevindt zich in de gemeente Lochem aan de Joppelaan in Joppe.

Joppelaan
7215AD Joppe
grafmonumenten Laren Algemene Begraafplaats Laren

Algemene Begraafplaats Laren

Algemene Begraafplaats Laren is een algemene begraafplaats in Laren. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven. De Algemene Begraafplaats Laren is te vinden in het noordwesten van Laren aan de Dennenweg.

Dennenweg
7245 SE Laren
grafstenen Lochem Nieuwe Begraafplaats Lochem

Nieuwe Begraafplaats Lochem

Nieuwe Begraafplaats Lochem is een algemene begraafplaats in Lochem. particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De Nieuwe Begraafplaats Lochem is te vinden in het zuidwesten van Lochem aan de Zutphenseweg.

Zutphenseweg
7241 SE Lochem