close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Maasgouw Bezoek onze inspiratiewinkel in Tilburg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Maasgouw? Eijgelaar in Tilburg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Beegden, Heel, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Ohe en Laak, Stevensweert, Thorn en Wessem. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Tilburg

Lannerstraat 1
5011 ET
Tilburg (Noord-Brabant)
013 – 203 2241

Uw adviseur: Geert van der Wielen

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Maasgouw

grafstenen Beegden RK begraafplaats

RK begraafplaats Beegden

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. RK begraafplaats vindt u in het zuidoosten van Beegden aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6099 BV Beegden
grafsteen Heel Heel, St. Stephanuskerk

Heel, St. Stephanuskerk

begraafplaats Heel, St. Stephanuskerk is een Rooms Katholieke begraafplaats in Heel. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: kindergraven en particuliere graven. De begraafplaats Heel, St. Stephanuskerk is te vinden in het zuidoosten van Heel aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6097AG Heel
grafmonument Maasbracht Begraafplaats Brummeberg

Begraafplaats Brummeberg Maasbracht

In Maasbracht is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Brummeberg vindt u in het noordwesten van Maasbracht aan de Veerweg.

Veerweg
6051 AH Maasbracht
grafmonumenten Stevensweert Begraafplaats Stevensweert

Begraafplaats Stevensweert

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Begraafplaats Stevensweert vindt u in het noordwesten van Stevensweert aan de Jan van Steffeswertplein.

Jan van Steffeswertplein
6107 BZ Stevensweert
grafstenen Thorn  Oude begraafplaats (Abdijdijkerk/St.Michaelskerk)

Oude begraafplaats (Abdijdijkerk/St.Michaelskerk) Thorn

Deze begraafplaats in Thorn is een Rooms Katholieke begraafplaats. Oude begraafplaats (Abdijdijkerk/St.Michaelskerk) bevindt zich in de gemeente Maasgouw aan de Kerkberg in Thorn.

Kerkberg
6017HA Thorn
grafsteen Thorn Algemene Begraafplaats Thorn

Algemene Begraafplaats Thorn

Algemene Begraafplaats Thorn is een algemene begraafplaats in Thorn. Algemene Begraafplaats Thorn vindt u in het zuidwesten van Thorn aan de Beekstraat.

Beekstraat
6017 AB Thorn
grafmonument Wessem Kerkhof Medarduskerk

Kerkhof Medarduskerk Wessem

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof Medarduskerk is te vinden in het zuidwesten van Wessem aan de Kloosterlaan.

Kloosterlaan
6019 AN Wessem
grafmonumenten Wessem Wessem

Wessem

Deze begraafplaats in Wessem is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Wessem is te vinden in het zuidwesten van Wessem aan de Thornerweg.

Thornerweg
6019 CA Wessem