close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Midden-Drenthe Bezoek onze inspiratiewinkel in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Midden-Drenthe? Eijgelaar in Hoogeveen plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Balinge, Beilen, Bovensmilde, Bruntinge, Drijber, Dryber, Elp, Eursinge, Garminge, Hijken, Hoogersmilde, Hooghalen, Hyken, Mantinge, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Oranje, Orvelte, Smilde, Spier, Stuifzand, Tiendeveen, Westerbork, Wijster, Witteveen, Wyster, Zuidveld en Zwiggelte. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD
Hoogeveen (Drenthe)
0528 – 5221 54

Uw adviseur: Sjaco Maat

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Midden-Drenthe

grafstenen Beilen Begraafplaats Asserstraat Beilen

Begraafplaats Asserstraat Beilen

In Beilen is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Asserstraat Beilen vindt u in het noordoosten van Beilen aan de Asserstraat.

Asserstraat
9411 LL Beilen
grafsteen Beilen Begraafplaats Eursingerhof Beilen

Begraafplaats Eursingerhof Beilen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats Eursingerhof Beilen vindt u in het noordoosten van Beilen aan de Eursing.

Eursing
9411 XC Beilen
grafmonument Beilen Begraafplaats Torenlaan Beilen

Begraafplaats Torenlaan Beilen

In Beilen is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Torenlaan Beilen is te vinden in het zuidwesten van Beilen aan de Torenlaan.

Torenlaan
9411KD Beilen
grafmonumenten Bovensmilde Begraafplaats Bovensmilde

Begraafplaats Bovensmilde

Begraafplaats Bovensmilde is een algemene begraafplaats in Bovensmilde. De Begraafplaats Bovensmilde is te vinden in het zuidoosten van Bovensmilde aan de Witterweg.

Witterweg
9421PE Bovensmilde
grafstenen Hijken Begraafplaats Hijken

Begraafplaats Hijken

Deze begraafplaats in Hijken is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Hijken vindt u in het noordoosten van Hijken aan de Molenkamp.

Molenkamp
9415PV Hijken
grafsteen Hoogersmilde Begraafplaats Hoogersmilde

Begraafplaats Hoogersmilde

In Hoogersmilde is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Hoogersmilde is te vinden in het noordoosten van Hoogersmilde aan de Rijksweg.

Rijksweg
9423 PA Hoogersmilde
grafmonument Hooghalen Begraafplaats Hooghalen

Begraafplaats Hooghalen

Begraafplaats Hooghalen is een algemene begraafplaats in Hooghalen. Begraafplaats Hooghalen bevindt zich in de gemeente Midden-Drenthe aan de Nijlanden in Hooghalen.

Nijlanden
9414 AR Hooghalen
grafmonumenten Smilde Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld”

Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld” Smilde

Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld” is een algemene begraafplaats in Smilde. Algemene begraafplaats “Kyllot” en “Kerkenveld” bevindt zich in de gemeente Midden-Drenthe aan de Boerenlaan in Smilde.

Boerenlaan
9422 JK Smilde
grafstenen Westerbork Begraafplaats Westerbork

Begraafplaats Westerbork

Begraafplaats Westerbork is een algemene begraafplaats in Westerbork. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats Westerbork bevindt zich in de gemeente Midden-Drenthe aan de Kerkhoflaan in Westerbork.

Kerkhoflaan
9431 AA Westerbork
grafsteen Wijster Begraafplaats Wijster

Begraafplaats Wijster

In Wijster is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Wijster bevindt zich in de gemeente Midden-Drenthe aan de Dwarsakkers in Wijster.

Dwarsakkers
9418 PM Wijster
grafmonument Witteveen Begraafplaats Witteveen

Begraafplaats Witteveen

In Witteveen is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Witteveen bevindt zich in de gemeente Midden-Drenthe aan de Mej. A.Talmaweg in Witteveen.

Mej. A.Talmaweg
9439 TJ Witteveen