close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Nijmegen Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Nijmegen? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Lent, Nijmegen en Nymegen. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Nijmegen

grafstenen Lent Algemene Begraafplaats Lent

Algemene Begraafplaats Lent

Deze begraafplaats in Lent is een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Lent vindt u in het noordwesten van Lent aan de Notenlaantje.

Notenlaantje
6663 MG Lent
grafsteen Lent Nederlands Hervormd Lent

Nederlands Hervormd Lent

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven.

Pastoor van Laakstraat
6663CA Lent
grafmonument Nijmegen Algemene begraafplaats Vredehof Nijmegen

Algemene begraafplaats Vredehof Nijmegen

Deze begraafplaats in Nijmegen is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en kindergraven. De Algemene begraafplaats Vredehof Nijmegen is te vinden in het zuidwesten van Nijmegen aan de Weg door Jonkerbos.

Weg door Jonkerbos
6532SZ Nijmegen
grafmonumenten Nijmegen Begraafplaats Rustoord

Begraafplaats Rustoord Nijmegen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: urnengraven, particuliere graven en kindergraven. Begraafplaats Rustoord bevindt zich in de gemeente Nijmegen aan de Postweg in Nijmegen.

Postweg
6523 LD Nijmegen
grafstenen Nijmegen Daalseweg

Daalseweg Nijmegen

begraafplaats Daalseweg is een Rooms Katholieke begraafplaats in Nijmegen. begraafplaats Daalseweg bevindt zich in de gemeente Nijmegen aan de Daalseweg in Nijmegen.

Daalseweg
6521 GR Nijmegen
grafsteen Nijmegen Graafseweg

Graafseweg Nijmegen

begraafplaats Graafseweg is een algemene begraafplaats in Nijmegen. De begraafplaats Graafseweg is te vinden in het zuidwesten van Nijmegen aan de Graafseweg.

Graafseweg
6532 ZR Nijmegen
grafmonument Nijmegen Hatert

Hatert Nijmegen

In Nijmegen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. De begraafplaats Hatert is te vinden in het zuidwesten van Nijmegen aan de Angerensteinstraat.

Angerensteinstraat
6535 JP Nijmegen
grafmonumenten Nijmegen Jonkerbos

Jonkerbos Nijmegen

begraafplaats Jonkerbos is een algemene begraafplaats in Nijmegen. Deze begraafplaats biedt o.a. urnengraven en kindergraven. begraafplaats Jonkerbos vindt u in het zuidwesten van Nijmegen aan de Winkelsteegseweg.

Winkelsteegseweg
6534 AR Nijmegen
grafstenen Nijmegen Joodse Begraafplaats Huis der Levenden

Joodse Begraafplaats Huis der Levenden Nijmegen

In Nijmegen is een Joodse begraafplaats aanwezig. Joodse Begraafplaats Huis der Levenden vindt u in het zuidoosten van Nijmegen aan de Kwakkenbergweg.

Kwakkenbergweg
6523MJ Nijmegen
grafsteen Nijmegen Neerbosch

Neerbosch Nijmegen

begraafplaats Neerbosch is een Rooms Katholieke begraafplaats in Nijmegen. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en kindergraven. begraafplaats Neerbosch vindt u in het noordwesten van Nijmegen aan de Dennenstraat.

Dennenstraat
6543JR Nijmegen
grafmonument Nijmegen Rooms Katholieke Begraafplaats Groenestraat

Rooms Katholieke Begraafplaats Groenestraat Nijmegen

Deze begraafplaats in Nijmegen is een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Groenestraat vindt u in het zuidwesten van Nijmegen aan de Groenestraat.

Groenestraat
6531 HH Nijmegen
grafmonumenten Nijmegen Sint Barbara Brakkenstein

Sint Barbara Brakkenstein Nijmegen

In Nijmegen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Sint Barbara Brakkenstein is te vinden in het zuidoosten van Nijmegen aan de Pastoor Wichersstraat.

Pastoor Wichersstraat
6525 TN Nijmegen