close
9.0 van 10
 uit 288 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862

Grafstenen en grafmonumenten Oss Bezoek Eijgelaar Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Oss? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Berghem, Demen, Deursen-Dennenburg, Dieden, Geffen, Haren, Herpen, Huisseling, Keent, Lith, Lithoijen, Lithoyen, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Neerlangel, Neerloon, Oijen, Oss, Overlangel, Ravenstein en Teeffelen. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van bestaande grafstenen.

Eijgelaar Natuursteen Elst

Pascalweg 3
6662NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:30

Uw adviseurs: Leonieke Terlouw, Georgios Maridakis

phoneStel uw vraag directionsMaak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij in Oss

grafstenen Berghem Rooms Katholieke Begraafplaats Berghem

Rooms Katholieke Begraafplaats Berghem

Deze begraafplaats in Berghem is een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Berghem vindt u in het noordwesten van Berghem aan de Kloosterstraat.

Kloosterstraat
5351 ER Berghem
grafsteen Deursen-Dennenburg R.K. Begraafplaats St. Vincentius,  Deursen

R.K. Begraafplaats St. Vincentius, Deursen Deursen-Dennenburg

In Deursen-Dennenburg is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. R.K. Begraafplaats St. Vincentius, Deursen vindt u in het noordoosten van Deursen-Dennenburg aan de Rondestraat.

Rondestraat
5352LK Deursen-Dennenburg
grafmonument Geffen Parochie Heilige Maria Magdelena, Geffen

Parochie Heilige Maria Magdelena, Geffen

In Geffen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: algemene graven en particuliere graven. begraafplaats Parochie Heilige Maria Magdelena, Geffen bevindt zich in de gemeente Oss aan de Kloosterstraat in Geffen.

Kloosterstraat
5386 AS Geffen
grafmonumenten Herpen Sint Sebastianus Herpen

Sint Sebastianus Herpen

In Herpen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Sint Sebastianus Herpen is te vinden in het noordoosten van Herpen aan de Alard van Herpenplein.

Alard van Herpenplein
5373 AH Herpen
grafstenen Lith Heilige Lambertus Lith

Heilige Lambertus Lith

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. particuliere graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De begraafplaats Heilige Lambertus Lith is te vinden in het noordwesten van Lith aan de Pastoor van Hapertstraat.

Pastoor van Hapertstraat
5397 BL Lith
grafsteen Lithoijen Begraafplaats

Begraafplaats Lithoijen

In Lithoijen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Begraafplaats bevindt zich in de gemeente Oss aan de Prelaat van de Bergplein in Lithoijen.

Prelaat van de Bergplein
5396 PH Lithoijen
grafmonument Maren-Kessel Heilige Lambertus (RK Maren-Kessel)

Heilige Lambertus (RK Maren-Kessel)

Deze begraafplaats in Maren-Kessel is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats Heilige Lambertus (RK Maren-Kessel) is te vinden in het noordoosten van Maren-Kessel aan de Kerkhofstraat.

Kerkhofstraat
5398 HH Maren-Kessel
grafmonumenten Megen Algemene Begraafplaats Megen

Algemene Begraafplaats Megen

Deze begraafplaats in Megen is een algemene begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. een columbarium en particuliere graven. De Algemene Begraafplaats Megen is te vinden in het noordwesten van Megen aan de Clarastraat.

Clarastraat
5366 AK Megen
grafstenen Oijen Rooms Katholieke Begraafplaats Oijen

Rooms Katholieke Begraafplaats Oijen

Rooms Katholieke Begraafplaats Oijen is een Rooms Katholieke begraafplaats in Oijen. Rooms Katholieke Begraafplaats Oijen bevindt zich in de gemeente Oss aan de Kloosterstraat in Oijen.

Kloosterstraat
5394AK Oijen
grafsteen Oss Heilig Hart Parochie

Heilig Hart Parochie Oss

begraafplaats Heilig Hart Parochie is een Rooms Katholieke begraafplaats in Oss. begraafplaats Heilig Hart Parochie bevindt zich in de gemeente Oss aan de De Vlasakkers in Oss.

De Vlasakkers
5345 BC Oss
grafmonument Oss R.K. begraafplaats Don Bosco, Oss

R.K. begraafplaats Don Bosco, Oss

R.K. begraafplaats Don Bosco, Oss is een Rooms Katholieke begraafplaats in Oss. De R.K. begraafplaats Don Bosco, Oss is te vinden in het noordoosten van Oss aan de Leeuwerikstraat.

Leeuwerikstraat
5348XA Oss
grafmonumenten Oss Rooms Katholieke Begraafplaats Oss

Rooms Katholieke Begraafplaats Oss

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Oss vindt u in het noordoosten van Oss aan de Eikenboomgaard.

Eikenboomgaard
5341 CT Oss
grafstenen Ravenstein Ravestein

Ravestein Ravenstein

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats Ravestein vindt u in het noordwesten van Ravenstein aan de Molensingel.

Molensingel
5371 AW Ravenstein
grafsteen Ravenstein Rooms Katholieke Begraafplaats Ravenstein

Rooms Katholieke Begraafplaats Ravenstein

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Ravenstein vindt u in het noordwesten van Ravenstein aan de Molensingel.

Molensingel
5371 AW Ravenstein