close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Overbetuwe Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Overbetuwe? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Randwyk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:30

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Overbetuwe

grafstenen Andelst Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst

Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst

Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Andelst. Nederlands Hervormd Begraafplaats Andelst vindt u in het zuidoosten van Andelst aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6673 BN Andelst
grafsteen Driel Protestantse Begraafplaats Driel

Protestantse Begraafplaats Driel

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Protestantse begraafplaats. Protestantse Begraafplaats Driel vindt u in het zuidwesten van Driel aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6665 GN Driel
grafmonument Driel Rooms Katholieke Begraafplaats Driel

Rooms Katholieke Begraafplaats Driel

In Driel is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: een columbarium, particuliere graven en kindergraven. Rooms Katholieke Begraafplaats Driel vindt u in het noordoosten van Driel aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6665CE Driel
grafmonumenten Elst NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus

NIET GEBRUIKEN Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus Elst

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus is een Rooms Katholieke begraafplaats in Elst. Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Werenfridus vindt u in het noordwesten van Elst aan de Prinses Irenestraat.

Prinses Irenestraat
6661EA Elst
grafstenen Elst RK Begraafplaats Elst (Werenfridus)

RK Begraafplaats Elst (Werenfridus)

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven, urnengraven en algemene graven. RK Begraafplaats Elst bevindt zich in de gemeente Overbetuwe aan de Valburgseweg in Elst.

Valburgseweg
6661 ES Elst
grafsteen Hemmen Klein Hemmen

Klein Hemmen

Deze begraafplaats in Hemmen is een Nederlands Hervormde begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. urnengraven en particuliere graven. begraafplaats Klein Hemmen vindt u in het noordwesten van Hemmen aan de Veldstraat.

Veldstraat
6672MD Hemmen
grafmonument Hemmen Protestantse Begraafplaats Hemmen

Protestantse Begraafplaats Hemmen

In Hemmen is een Protestantse begraafplaats aanwezig. Protestantse Begraafplaats Hemmen vindt u in het noordoosten van Hemmen aan de Kerkplein.

Kerkplein
6672LB Hemmen
grafmonumenten Herveld Algemene Begraafplaats Herveld

Algemene Begraafplaats Herveld

Algemene Begraafplaats Herveld is een algemene begraafplaats in Herveld. urnengraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Algemene Begraafplaats Herveld bevindt zich in de gemeente Overbetuwe aan de Tielsestraat in Herveld.

Tielsestraat
6674AB Herveld
grafstenen Herveld Protestantse Begraafplaats Herveld

Protestantse Begraafplaats Herveld

In Herveld is een Protestantse begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven, urnengraven en kindergraven. Protestantse Begraafplaats Herveld vindt u in het zuidoosten van Herveld aan de Schoolstraat.

Schoolstraat
6674 AJ Herveld
grafsteen Herveld RK begraafplaats St. Willibrordus

RK begraafplaats St. Willibrordus Herveld

In Herveld is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: een columbarium, kindergraven en particuliere graven. RK begraafplaats St. Willibrordus vindt u in het noordwesten van Herveld aan de Hoofdstraat.

Hoofdstraat
6674BC Herveld
grafmonument Heteren Algemene Begraafplaats Heteren

Algemene Begraafplaats Heteren

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en urnengraven. Algemene Begraafplaats Heteren vindt u in het zuidoosten van Heteren aan de Achterstraat.

Achterstraat
6666 LB Heteren
grafmonumenten Heteren Nederlands Hervormd Heteren

Nederlands Hervormd Heteren

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Nederlands Hervormd Heteren vindt u in het noordwesten van Heteren aan de Kastanjelaan.

Kastanjelaan
6666AD Heteren
grafstenen Heteren Rooms Katholieke Begraafplaats Heteren

Rooms Katholieke Begraafplaats Heteren

In Heteren is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. een columbarium, kindergraven, particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Rooms Katholieke Begraafplaats Heteren vindt u in het noordwesten van Heteren aan de Kerkplein.

Kerkplein
6666 AK Heteren
grafsteen Oosterhout Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout

Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout

Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Oosterhout. De Nederlands Hervormd Begraafplaats Oosterhout is te vinden in het noordoosten van Oosterhout aan de Dorpsstraat.

Dorpsstraat
6678BJ Oosterhout
grafmonument Randwijk Nederlands Hervormd Randwijk

Nederlands Hervormd Randwijk

In Randwijk is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. begraafplaats Nederlands Hervormd Randwijk vindt u in het noordoosten van Randwijk aan de Bredeweg.

Bredeweg
6668 AR Randwijk
grafmonumenten Randwijk/Indoornik Rooms Katholieke Begraafplaats Indoornik

Rooms Katholieke Begraafplaats Indoornik Randwijk/Indoornik

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: kindergraven en particuliere graven. Rooms Katholieke Begraafplaats Indoornik vindt u in het noordoosten van Randwijk/Indoornik aan de Campmanplein.

Campmanplein
6668 AJ Randwijk/Indoornik
grafstenen Slijk-Ewijk Protestantse Begraafplaats Slijk-Ewijk

Protestantse Begraafplaats Slijk-Ewijk

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Protestantse begraafplaats. particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Protestantse Begraafplaats Slijk-Ewijk bevindt zich in de gemeente Overbetuwe aan de Dorpsstraat in Slijk-Ewijk.

Dorpsstraat
6677 PJ Slijk-Ewijk
grafsteen Valburg Begraafplaats Rustoord Valburg

Begraafplaats Rustoord Valburg

Begraafplaats Rustoord Valburg vindt u in het zuidwesten van Valburg aan de De Vang.

De Vang
6675HA Valburg
grafmonument Valburg Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg

Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg

Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Valburg. Nederlands Hervormd Begraafplaats Valburg bevindt zich in de gemeente Overbetuwe aan de Kerkplein in Valburg.

Kerkplein
6675 BT Valburg
grafmonumenten Valburg Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg

Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg

Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg is een Rooms Katholieke begraafplaats in Valburg. een columbarium, particuliere graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Rooms Katholieke Begraafplaats Valburg vindt u in het zuidwesten van Valburg aan de Bakkerstraat.

Bakkerstraat
6675BA Valburg
grafstenen Zetten Hervormde Begraafplaats Zetten

Hervormde Begraafplaats Zetten

Algemene Begraafplaats Zetten is een algemene begraafplaats in Zetten. Algemene Begraafplaats Zetten vindt u in het noordoosten van Zetten aan de Damstraat.

Damstraat
6671 AE Zetten
grafsteen Zetten Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk

Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk Zetten

Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk is een algemene begraafplaats in Zetten. Hervormde Gemeente Begraafplaats Vluchtheuvelkerk bevindt zich in de gemeente Overbetuwe aan de Bakkerstraat in Zetten.

Bakkerstraat
6671 AA Zetten
grafmonument Zetten Nederlands Hervormd Zetten-Andelst

Nederlands Hervormd Zetten-Andelst

begraafplaats Nederlands Hervormd Zetten-Andelst is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Zetten. begraafplaats Nederlands Hervormd Zetten-Andelst bevindt zich in de gemeente Overbetuwe aan de Kerkstraat in Zetten.

Kerkstraat
6671 AN Zetten