close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Renkum Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Renkum? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum en Wolfheze. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:30

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Renkum

grafstenen Doorwerth Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum)

Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum)

Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum) is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Doorwerth. Nederlands Hervormd Begraafplaats Doorwerth (zie ook BGP Heelsum) bevindt zich in de gemeente Renkum aan de Koninginnelaan in Doorwerth.

Koninginnelaan
6866 NM Doorwerth
grafsteen Doorwerth Rooms Katholieke Begraafplaats Doorwerth

Rooms Katholieke Begraafplaats Doorwerth

Deze begraafplaats in Doorwerth is een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Doorwerth bevindt zich in de gemeente Renkum aan de Seelbeeckweg in Doorwerth.

Seelbeeckweg
6865 HA Doorwerth
grafmonument Heelsum Nederlands Hervormd Heelsum

Nederlands Hervormd Heelsum

begraafplaats Nederlands Hervormd Heelsum is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Heelsum. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: urnengraven en particuliere graven. De begraafplaats Nederlands Hervormd Heelsum is te vinden in het zuidoosten van Heelsum aan de Koninginnelaan.

Koninginnelaan
6866 NM Heelsum
grafmonumenten Oosterbeek Algemene begraafplaats Oosterbeek (Noord en Zuid)

Algemene begraafplaats Oosterbeek (Noord en Zuid)

In Oosterbeek is een algemene begraafplaats aanwezig. De Algemene begraafplaats Oosterbeek (Noord en Zuid) is te vinden in het noordoosten van Oosterbeek aan de van Limburg Stirumweg.

Van Limburg Stirumweg
6861WL Oosterbeek
grafstenen Oosterbeek Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek

Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek

Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek is een Rooms Katholieke begraafplaats in Oosterbeek. Deze begraafplaats biedt o.a. kindergraven, urnengraven en particuliere graven. Rooms Katholieke Begraafplaats Oosterbeek vindt u in het noordoosten van Oosterbeek aan de Utrechtseweg.

Utrechtseweg
6862 AG Oosterbeek
grafsteen Renkum Algemene Begraafplaats 'Onder de bomen'

Algemene Begraafplaats 'Onder de bomen' Renkum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en kindergraven. Algemene Begraafplaats 'Onder de bomen' bevindt zich in de gemeente Renkum aan de Onder de Bomen in Renkum.

Onder de Bomen
6871 CG Renkum
grafmonument Renkum Harten

Harten Renkum

begraafplaats Harten is een algemene begraafplaats in Renkum. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: kindergraven, particuliere graven en algemene graven. begraafplaats Harten bevindt zich in de gemeente Renkum aan de Hartenseweg in Renkum.

Hartenseweg
6871 NC Renkum
grafmonumenten Renkum Mariahof

Mariahof Renkum

Deze begraafplaats in Renkum is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats Mariahof is te vinden in het zuidoosten van Renkum aan de Groeneweg.

Groeneweg
6871DA Renkum
grafstenen Wolfheze Begraafplaats Pro Persona

Begraafplaats Pro Persona Wolfheze

Deze begraafplaats in Wolfheze is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en kindergraven. De Begraafplaats Pro Persona is te vinden in het zuidwesten van Wolfheze aan de Wolfheze.

Wolfheze
6874 BE Wolfheze