close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Rijswijk Bezoek onze inspiratiewinkel in Rijswijk

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Rijswijk? Eijgelaar in Rijswijk plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Rijswijk en Ryswijk. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Rijswijk/Den Haag

Lindelaan 83
2282EP
Rijswijk (Zuid-Holland)
085 - 30 35 314

Uw adviseur: Ben Dammers

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Rijswijk

grafstenen Rijswijk Eikelenburg

Eikelenburg Rijswijk

In Rijswijk is een algemene begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: algemene graven, urnengraven en particuliere graven. begraafplaats Eikelenburg vindt u in het zuidwesten van Rijswijk aan de Eikelenburglaan.

Eikelenburglaan
2286 KA Rijswijk
grafsteen Rijswijk Oud-Rijswijk

Oud-Rijswijk

In Rijswijk is een algemene begraafplaats aanwezig. urnengraven, particuliere graven en algemene graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats Oud-Rijswijk vindt u in het noordoosten van Rijswijk aan de Sir Winston Churchilllaan.

Sir Winston Churchilllaan
2282 JS Rijswijk
grafmonument Rijswijk RK Bonifatius

RK Bonifatius Rijswijk

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: algemene graven, kindergraven en particuliere graven. De begraafplaats RK Bonifatius is te vinden in het noordoosten van Rijswijk aan de Van Vredenburchweg.

Van Vredenburchweg
2282SE Rijswijk