close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Sint Anthonis

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Sint Anthonis? Eijgelaar plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Landhorst, Ledeacker, Oploo, Rijkevoort-De Walsert, Sint Anthonis, St Anthonis, Stevensbeek, Wanroij, Wanroy en Westerbeek. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Sint Anthonis

grafstenen Oploo Algemene Begraafplaats Oploo

Algemene Begraafplaats Oploo

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Oploo vindt u in het noordoosten van Oploo aan de Grotestraat.

Grotestraat
5841 AB Oploo
grafsteen Sint Anthonis Algemene Begraafplaats Sint Anthonis

Algemene Begraafplaats Sint Anthonis

Algemene Begraafplaats Sint Anthonis is een algemene begraafplaats in Sint Anthonis. Algemene Begraafplaats Sint Anthonis vindt u in het zuidoosten van Sint Anthonis aan de De Kleine Dijk.

De Kleine Dijk
5845 Sint Anthonis
grafmonument Sint Anthonis Algemene Begraafplaats Sint Anthonis

Algemene Begraafplaats Sint Anthonis

Deze begraafplaats in Sint Anthonis is een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Sint Anthonis vindt u in het zuidoosten van Sint Anthonis aan de De kleine Dijk.

De kleine Dijk
5845 BZ Sint Anthonis
grafmonumenten Sint Anthonis Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Anthonis

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Anthonis

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Anthonis is een Rooms Katholieke begraafplaats in Sint Anthonis. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven. De Rooms Katholieke Begraafplaats Sint Anthonis is te vinden in het noordoosten van Sint Anthonis aan de Brink.

Brink
5845 BH Sint Anthonis
grafstenen Wanroij RK

RK Wanroij

begraafplaats RK is een Rooms Katholieke begraafplaats in Wanroij. begraafplaats RK vindt u in het zuidwesten van Wanroij aan de Zichtstraat.

Zichtstraat
- Wanroij