close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Stichtse Vecht Bezoek onze inspiratiewinkel in Mijdrecht

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Stichtse Vecht? Eijgelaar in Mijdrecht plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Breukelen, Kockengen, Loenen a/d Vecht, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Nieuwer Ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Oud Zuilen, Tienhoven en Vreeland. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Mijdrecht

Vermogenweg 15
3641 SR
Mijdrecht (Utrecht)
0297 – 231 010

Uw adviseur: Marco Fronik

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Stichtse Vecht

grafstenen Kockengen RK Begraafplaats Kockengen

RK Begraafplaats Kockengen

In Kockengen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. RK Begraafplaats Kockengen vindt u in het zuidoosten van Kockengen aan de Wagendijk.

Wagendijk
3628 EP Kockengen
grafsteen Kockengen Stichtse Vecht

Stichtse Vecht Kockengen

begraafplaats Stichtse Vecht is een algemene begraafplaats in Kockengen. De begraafplaats Stichtse Vecht is te vinden in het noordwesten van Kockengen aan de Dreef.

Dreef
3628 BK Kockengen
grafmonument Loenen aan de Vecht Stichtse Vecht

Stichtse Vecht Loenen aan de Vecht

Deze begraafplaats in Loenen aan de Vecht is een algemene begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, kindergraven en algemene graven. begraafplaats Stichtse Vecht bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht aan de Driehovenlaan in Loenen aan de Vecht.

Driehovenlaan
3632 BM Loenen aan de Vecht
grafmonumenten Maarssen Algemene Begraafplaats Maarssen

Algemene Begraafplaats Maarssen

In Maarssen is een algemene begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven, algemene graven en een columbarium. De Algemene Begraafplaats Maarssen is te vinden in het noordwesten van Maarssen aan de Straatweg.

Straatweg
3603 CV Maarssen
grafstenen Maarssen Beeresteijn RK

Beeresteijn RK Maarssen

In Maarssen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en algemene graven. De begraafplaats Beeresteijn is te vinden in het noordwesten van Maarssen aan de Straatweg.

Straatweg
3603 CV Maarssen
grafsteen Maarssen Dorpskerk

Dorpskerk Maarssen

Kerkweg
3603 CL Maarssen
grafmonument Nieuwer Ter Aa Nieuwer ter Aa

Nieuwer ter Aa Nieuwer Ter Aa

In Nieuwer Ter Aa is een algemene begraafplaats aanwezig. begraafplaats Nieuwer ter Aa vindt u in het zuidwesten van Nieuwer Ter Aa aan de Laantje.

Laantje
3626 an Nieuwer Ter Aa
grafmonumenten Nigtevecht Kerkhof NH Kerk

Kerkhof NH Kerk Nigtevecht

Deze begraafplaats in Nigtevecht is een Nederlands Hervormde begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof NH Kerk is te vinden in het zuidwesten van Nigtevecht aan de Dorpsstraat.

Dorpsstraat
1393 NE Nigtevecht
grafstenen Oud Zuilen Oud Zuilen

Oud Zuilen

begraafplaats Oud Zuilen is een begraafplaats met een bijzonder karakter in Oud Zuilen. begraafplaats Oud Zuilen bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht aan de Groeneweg in Oud Zuilen.

Groeneweg
3611 AT Oud Zuilen
grafsteen Oud Zuilen Stichting Begraafplaats Oud Zuilen gemeente Maarssen

Stichting Begraafplaats Oud Zuilen gemeente Maarssen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Stichting Begraafplaats Oud Zuilen gemeente Maarssen bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht aan de Groeneweg in Oud Zuilen.

Groeneweg
3611 AT Oud Zuilen
grafmonument Tienhoven Tienhoven

Tienhoven

begraafplaats Tienhoven is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Tienhoven. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en kindergraven. begraafplaats Tienhoven bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht aan de Laan van Niftarlake in Tienhoven.

Laan van Niftarlake
3612 BT Tienhoven