close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Súdwest-Fryslân

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Súdwest-Fryslân? Eijgelaar plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. en . Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Súdwest-Fryslân

grafstenen Abbega Kerkhof Abbegea / Abbega

Kerkhof Abbegea / Abbega

begraafplaats Kerkhof Abbegea / Abbega is een algemene begraafplaats in Abbega. De begraafplaats Kerkhof Abbegea / Abbega is te vinden in het noordoosten van Abbega aan de Wartenterp.

Wartenterp
8617 LD Abbega
grafsteen Allingawier Kerkhof Allingawier

Kerkhof Allingawier

begraafplaats Kerkhof Allingawier is een algemene begraafplaats in Allingawier. begraafplaats Kerkhof Allingawier bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Kerkbuurt in Allingawier.

Kerkbuurt
8758 LE Allingawier
grafmonument Arum Begraafplaats Arum

Begraafplaats Arum

Deze begraafplaats in Arum is een Nederlands Hervormde begraafplaats. Begraafplaats Arum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Kerksingel in Arum.

Kerksingel
8822 VH Arum
grafmonumenten Blauwhuis Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis

Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis

begraafplaats Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis is een Rooms Katholieke begraafplaats in Blauwhuis. begraafplaats Kerkhof Blauhûs / Blauwhuis vindt u in het noordoosten van Blauwhuis aan de Vitusdyk.

Vitusdyk
8615 LN Blauwhuis
grafstenen Boazum Kerkhof Boazum / Bozum

Kerkhof Boazum / Bozum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Boazum / Bozum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Tsjerkebuorren in Boazum.

Tsjerkebuorren
8635 MC Boazum
grafsteen Bolsward Begraafplaats Boalsert / Bolsward

Begraafplaats Boalsert / Bolsward

Begraafplaats Boalsert / Bolsward is een algemene begraafplaats in Bolsward. kindergraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Begraafplaats Boalsert / Bolsward vindt u in het noordoosten van Bolsward aan de Samuel van Haringhouckstraat.

Samuel van Haringhouckstraat
8701 DW Bolsward
grafmonument Britswert Kerkhof Britswert / Britswerd

Kerkhof Britswert / Britswerd

In Britswert is een algemene begraafplaats aanwezig. begraafplaats Kerkhof Britswert / Britswerd vindt u in het noordoosten van Britswert aan de Terp.

Terp
8636 VB Britswert
grafmonumenten Burgwerd Kerkhof Burchwert / Burgwerd

Kerkhof Burchwert / Burgwerd

begraafplaats Kerkhof Burchwert / Burgwerd is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Burgwerd. De begraafplaats Kerkhof Burchwert / Burgwerd is te vinden in het noordoosten van Burgwerd aan de Kerkhof.

Kerkhof
8742 KT Burgwerd
grafstenen Cornwerd Kerkhof Koarnwert / Cornwerd

Kerkhof Koarnwert / Cornwerd

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof Koarnwert / Cornwerd is te vinden in het noordoosten van Cornwerd aan de Dorpsweg.

Dorpsweg
8753JC Cornwerd
grafsteen Gaastmeer Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer

Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer

begraafplaats Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Gaastmeer. begraafplaats Kerkhof De Gaastmar / Gaastmeer bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de J.J.Hofstrjitte in Gaastmeer.

J.J.Hofstrjitte
8611 JT Gaastmeer
grafmonument Hemelum Kerkhof Himmelum / Hemelum

Kerkhof Himmelum / Hemelum

In Hemelum is een algemene begraafplaats aanwezig. begraafplaats Kerkhof Himmelum / Hemelum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de De Klaster in Hemelum.

De Klaster
8584 VA Hemelum
grafmonumenten Hommerts Kerkhof De Hommerts / Hommerts

Kerkhof De Hommerts / Hommerts

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. begraafplaats Kerkhof De Hommerts / Hommerts vindt u in het noordoosten van Hommerts aan de Jeltewei.

Jeltewei
8622 XZ Hommerts
grafstenen IJlst Begraafplaats Drylts / IJlst

Begraafplaats Drylts / IJlst

In IJlst is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Drylts / IJlst is te vinden in het noordoosten van IJlst aan de Kerkhofsteeg.

Kerkhofsteeg
8651ET IJlst
grafsteen Koudum Algemene Begraafplaats Koudum

Algemene Begraafplaats Koudum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De Algemene Begraafplaats Koudum is te vinden in het noordoosten van Koudum aan de Kerkhoflaan.

Kerkhoflaan
8723BW Koudum
grafmonument Loënga Begraafplaats Loënga

Begraafplaats Loënga

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De Begraafplaats Loenga is te vinden in het noordoosten van Loënga aan de Ds. S. Huismansleane.

Ds. S. Huismansleane
8631SL Loënga
grafmonumenten Lytsewierrum Begraafplaats Lutkewierum / Lytsewierrum

Begraafplaats Lutkewierum / Lytsewierrum

In Lytsewierrum is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Lutkewierum / Lytsewierrum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Buorren in Lytsewierrum.

Buorren
8642 WG Lytsewierrum
grafstenen Makkum Begraafplaats Makkum

Begraafplaats Makkum

Deze begraafplaats in Makkum is een Protestantse begraafplaats. Begraafplaats Makkum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Kerkeburen in Makkum.

Kerkeburen
8754 CZ Makkum
grafsteen Molkwerum Begraafplaats Molkwar / Molkwerum

Begraafplaats Molkwar / Molkwerum

In Molkwerum is een algemene begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Molkwar / Molkwerum vindt u in het noordoosten van Molkwerum aan de Tsjerkestrjitte.

Tsjerkestrjitte
8722 HJ Molkwerum
grafmonument Offingawier Kerkhof Offenwier / Offingawier

Kerkhof Offenwier / Offingawier

Deze begraafplaats in Offingawier is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof Offenwier / Offingawier is te vinden in het noordoosten van Offingawier aan de Fiifgeawei.

Fiifgeawei
8626 GA Offingawier
grafmonumenten Oosthem Kerkhof Oosthem / Easthim

Kerkhof Oosthem / Easthim

Deze begraafplaats in Oosthem is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof Oosthem / Easthim is te vinden in het noordoosten van Oosthem aan de Nessenwei.

Nessenwei
8618 NM Oosthem
grafstenen Oppenhuizen Begraafplaats Toppenhuzen / Oppenhuizen

Begraafplaats Toppenhuzen / Oppenhuizen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. De Begraafplaats Toppenhuzen / Oppenhuizen is te vinden in het noordoosten van Oppenhuizen aan de Tsjerkebuorren.

Tsjerkebuorren
8625 HA Oppenhuizen
grafsteen Oudega Kerkhof Aldegea /Oudega Gem. Wymbritseradeel

Kerkhof Aldegea /Oudega Gem. Wymbritseradeel

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Aldegea / Oudega Gem Wymbritserad vindt u in het noordoosten van Oudega aan de Pastorijstrjitte.

Pastorijstrjitte
8614 AB Oudega
grafmonument Sandfirden Kerkhof Sânfurd / Sandfirden

Kerkhof Sânfurd / Sandfirden

Deze begraafplaats in Sandfirden is een algemene begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Sânfurd / Sandfirden bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Nr in Sandfirden.

Nr
8613 JH Sandfirden
grafmonumenten Scharnegoutum Kerkhof Skearnegoutum / Scharnegoutum

Kerkhof Skearnegoutum / Scharnegoutum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Skearnegoutum / Scharnegoutum vindt u in het noordoosten van Scharnegoutum aan de Achterbuorren.

Achterbuorren
8629 RB Scharnegoutum
grafstenen Sneek Crematorium Snits / Sneek

Crematorium Snits / Sneek

In Sneek is een algemene begraafplaats aanwezig. Crematorium Snits / Sneek bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Harinxmalaan in Sneek.

Harinxmalaan
8602 CN Sneek
grafsteen Sneek Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek

Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek

Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek is een algemene begraafplaats in Sneek. De Gemeentelijke Begraafplaats Snits / Sneek is te vinden in het noordoosten van Sneek aan de Kerkhoflaan.

Kerkhoflaan
8602 TX Sneek
grafmonument Sneek Kerkhof RK Sint Martinuskerk Snits / Sneek

Kerkhof RK Sint Martinuskerk Snits / Sneek

Deze begraafplaats in Sneek is een Rooms Katholieke begraafplaats. Begraafplaats RK Sint Martinuskerk Snits / Sneek vindt u in het noordoosten van Sneek aan de Leeuwarderweg.

Leeuwarderweg
8603CL Sneek
grafmonumenten Stavoren Gemeentelijke Begraafplaats Starum / Stavoren

Gemeentelijke Begraafplaats Starum / Stavoren

Deze begraafplaats in Stavoren is een algemene begraafplaats. Gemeentelijke Begraafplaats Starum / Stavoren bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Voorstraat in Stavoren.

Voorstraat
8715 HW Stavoren
grafstenen Tjalhuizum Kerkhof Tsjalhuzum / Tjalhuizum

Kerkhof Tsjalhuzum / Tjalhuizum

Deze begraafplaats in Tjalhuizum is een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Tsjalhuzum / Tjalhuizum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Nr in Tjalhuizum.

Nr
8772 KL Tjalhuizum
grafsteen Uitwellingerga Kerkhof Twellingea / Uitwellingerga

Kerkhof Twellingea / Uitwellingerga

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Twellingea / Uitwellingerga vindt u in het noordoosten van Uitwellingerga aan de Buorren.

Buorren
8624 TM Uitwellingerga
grafmonument Warns Kerkhof Warns

Kerkhof Warns

In Warns is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. begraafplaats Kerkhof Warns bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Buorren in Warns.

Buorren
8721 GN Warns
grafmonumenten Workum Algemene Begraafplaats Workum

Algemene Begraafplaats Workum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Workum bevindt zich in de gemeente Súdwest-Fryslân aan de Spoardyk in Workum.

Spoardyk
8711CK Workum
grafstenen Workum Sint Werenfriduskerk Kerkhof Warkum / Workum

Sint Werenfriduskerk Kerkhof Warkum / Workum

Deze begraafplaats in Workum is een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats Sint Werenfriduskerk Kerkhof Warkum / Workum vindt u in het noordoosten van Workum aan de Noard.

Noard
8711 AE Workum
grafsteen Ysbrechtum Kerkhof Ijsbrechtum / Ysbrechtum

Kerkhof Ijsbrechtum / Ysbrechtum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. De begraafplaats Kerkhof Ijsbrechtum / Ysbrechtum is te vinden in het noordoosten van Ysbrechtum aan de Tsjerkepaed.

Tsjerkepaed
8633 KT Ysbrechtum