close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Tilburg Bezoek onze inspiratiewinkel in Tilburg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Tilburg? Eijgelaar in Tilburg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Berkel Enschot, Berkel-Enschot, Tilburg en Udenhout. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Tilburg

Lannerstraat 1
5011 ET
Tilburg (Noord-Brabant)
013 – 203 2241

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Geert van der Wielen

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Tilburg

grafstenen Berkel-Enschot Berkel parochie St. Willibrordus

Berkel parochie St. Willibrordus Berkel-Enschot

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats Berkel parochie St. Willibrordus bevindt zich in de gemeente Tilburg aan de Dom S. Dubuissonstraat in Berkel-Enschot.

Dom S. Dubuissonstraat
5056 HN Berkel-Enschot
grafsteen Berkel-Enschot RK begraafplaats Enschot

RK begraafplaats Enschot Berkel-Enschot

Deze begraafplaats in Berkel-Enschot is een Rooms Katholieke begraafplaats. De RK begraafplaats Enschot is te vinden in het zuidwesten van Berkel-Enschot aan de Torenpad.

Torenpad
5056 SE Berkel-Enschot
grafmonument Tilburg Begraafplaats Heuvel

Begraafplaats Heuvel Tilburg

Begraafplaats Heuvel is een Rooms Katholieke begraafplaats in Tilburg. Begraafplaats Heuvel vindt u in het zuidoosten van Tilburg aan de Sint Josephstraat.

Sint Josephstraat
5017 GD Tilburg
grafmonumenten Tilburg Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad

Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad Tilburg

Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad is een Rooms Katholieke begraafplaats in Tilburg. Begraafplaats St. Petrus Donders Schumannpad vindt u in het noordoosten van Tilburg aan de De Schans.

De Schans
5011 EN Tilburg
grafstenen Tilburg Begraafplaats Vredehof

Begraafplaats Vredehof Tilburg

Begraafplaats Vredehof is een Nederlands Hervormde begraafplaats in Tilburg. De Begraafplaats Vredehof is te vinden in het zuidwesten van Tilburg aan de Gilzerbaan.

Gilzerbaan
5032 VC Tilburg
grafsteen Tilburg Broekhoven

Broekhoven Tilburg

Deze begraafplaats in Tilburg is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: urnengraven en particuliere graven. begraafplaats Broekhoven bevindt zich in de gemeente Tilburg aan de Professor Lorentzstraat in Tilburg.

Professor Lorentzstraat
5021NP Tilburg
grafmonument Tilburg Centrale begraafplaats West (Hoflaan)

Centrale begraafplaats West (Hoflaan) Tilburg

Deze begraafplaats in Tilburg is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: kindergraven en particuliere graven. Centrale begraafplaats West (Hoflaan) bevindt zich in de gemeente Tilburg aan de Hoflaan in Tilburg.

Hoflaan
5044HB Tilburg
grafmonumenten Tilburg Crematorium Tilburg

Crematorium Tilburg

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De Crematorium Tilburg is te vinden in het noordwesten van Tilburg aan de Karel Boddenweg.

Karel Boddenweg
5044EL Tilburg
grafstenen Tilburg Gershwin parochie De Vlaspit

Gershwin parochie De Vlaspit Tilburg

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats Gershwin parochie De Vlaspit is te vinden in het noordoosten van Tilburg aan de Gershwinstraat.

Gershwinstraat
5012 AR Tilburg
grafsteen Tilburg Goirkestraat

Goirkestraat Tilburg

In Tilburg is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, urnengraven en kindergraven. begraafplaats Goirkestraat vindt u in het noordoosten van Tilburg aan de Goirkestraat.

Goirkestraat
5046 GL Tilburg
grafmonument Tilburg Hasselt

Hasselt Tilburg

begraafplaats Hasselt is een Rooms Katholieke begraafplaats in Tilburg. begraafplaats Hasselt vindt u in het noordoosten van Tilburg aan de Lambert de Wijsstraat.

Lambert de Wijsstraat
5046LG Tilburg
grafmonumenten Tilburg Korvel

Korvel Tilburg

In Tilburg is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Korvel is te vinden in het zuidoosten van Tilburg aan de Broekhovenseweg.

Laarstraat
5025 VK Tilburg
grafstenen Tilburg Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike

Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike Tilburg

Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike is een Rooms Katholieke begraafplaats in Tilburg. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. De Rooms Katholieke Begraafplaats 't Heike is te vinden in het zuidoosten van Tilburg aan de Bredaseweg.

Bredaseweg
5038 NA Tilburg
grafsteen Tilburg Tilburg begraafplaats Loven

Tilburg begraafplaats Loven

Deze begraafplaats in Tilburg is een Rooms Katholieke begraafplaats. De Tilburg begraafplaats Loven is te vinden in het zuidoosten van Tilburg aan de Lovensestraat.

Lovensestraat
5014DS Tilburg
grafmonument Udenhout St. Lambertus (parochie Johannes XXIII)

St. Lambertus (parochie Johannes XXIII) Udenhout

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats St. Lambertus (parochie Johannes XXIII) is te vinden in het noordwesten van Udenhout aan de Kloosterpad.

Kloosterpad
5071 ER Udenhout