close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Tubbergen Bezoek onze inspiratiewinkel in Hardenberg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Tubbergen? Eijgelaar in Hardenberg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Albergen, Fleringen, Geesteren, Haarle, Harbrinkhoek, Hezingen, Langeveen, Mander, Manderveen, Maria Parochie, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen en Vasse. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Hardenberg

Oldemeijerweg 3
7794 RL
Hardenberg (Overijssel)
0523 – 5221 31

Uw adviseur: Sjaco Maat

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Tubbergen

grafstenen Albergen RK Kerkhof Pancratiuskerk

RK Kerkhof Pancratiuskerk Albergen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats RK Kerkhof Pancratiuskerk vindt u in het noordoosten van Albergen aan de Ootmarsumseweg.

Ootmarsumseweg
7665 SE Albergen
grafsteen Langeveen RK Kerkhof Langeveen

RK Kerkhof Langeveen

begraafplaats RK Kerkhof Langeveen is een Rooms Katholieke begraafplaats in Langeveen. begraafplaats RK Kerkhof Langeveen vindt u in het noordwesten van Langeveen aan de Kerklaan.

Kerklaan
7679 VG Langeveen
grafmonument Tubbergen NH Begraafplaats Tubbergen

NH Begraafplaats Tubbergen

Deze begraafplaats in Tubbergen is een algemene begraafplaats. NH Begraafplaats Tubbergen bevindt zich in de gemeente Tubbergen aan de Hardenbergerweg in Tubbergen.

Hardenbergerweg
7651 LL Tubbergen
grafmonumenten Tubbergen RK Kerkhof Tubbergen

RK Kerkhof Tubbergen

begraafplaats RK Kerkhof Tubbergen is een algemene begraafplaats in Tubbergen. begraafplaats RK Kerkhof Tubbergen bevindt zich in de gemeente Tubbergen aan de Pastoor Vredendaalpad in Tubbergen.

Prins Bernhardstraat
7651ED Tubbergen
grafstenen Vasse RK Kerkhof Vasse

RK Kerkhof Vasse

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats RK Kerkhof Vasse bevindt zich in de gemeente Tubbergen aan de Denekamperweg in Vasse.

Denekamperweg
7661 RK Vasse