close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Twenterand Bezoek onze inspiratiewinkel in Hardenberg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Twenterand? Eijgelaar in Hardenberg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Bruinehaar, Den Ham, Geerdijk, Kloosterhaar, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar Vriezenveensewijk;Westerhaar en Westerhaar-Vriezenveensewijk. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Hardenberg

Oldemeijerweg 3
7794 RL
Hardenberg (Overijssel)
0523 – 5221 31

Uw adviseur: Sjaco Maat

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Twenterand

grafstenen Bruinehaar Begraafplaats Bruinehaar

Begraafplaats Bruinehaar

Deze begraafplaats in Bruinehaar is een algemene begraafplaats. De Begraafplaats Bruinehaar is te vinden in het noordoosten van Bruinehaar aan de Striepeweg.

Striepeweg
7675TG Bruinehaar
grafsteen Den Ham Begraafplaats Den Ham

Begraafplaats Den Ham

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Den Ham bevindt zich in de gemeente Twenterand aan de Molenstraat in Den Ham.

Molenstraat
7683 VD Den Ham
grafmonument Den Ham Begraafplaats Dennenhof

Begraafplaats Dennenhof Den Ham

In Den Ham is een algemene begraafplaats aanwezig. particuliere graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De Begraafplaats Dennenhof is te vinden in het zuidoosten van Den Ham aan de Dennenweg.

Dennenweg
7683 RS Den Ham
grafmonumenten Vriezenveen Algemene Begraafplaats Vriezenveen

Algemene Begraafplaats Vriezenveen

In Vriezenveen is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven, urnengraven en kindergraven. Algemene Begraafplaats Vriezenveen vindt u in het noordoosten van Vriezenveen aan de Weemestraat.

Weemestraat
7671 EH Vriezenveen
grafstenen Vriezenveen RK Kerkhof Vriezenveen

RK Kerkhof Vriezenveen

Deze begraafplaats in Vriezenveen is een algemene begraafplaats. begraafplaats RK Kerkhof Vriezenveen bevindt zich in de gemeente Twenterand aan de Oosteinde in Vriezenveen.

Oosteinde
7671 AR Vriezenveen
grafsteen Vroomshoop Begraafplaats Vroomshoop

Begraafplaats Vroomshoop

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Vroomshoop vindt u in het noordoosten van Vroomshoop aan de Vredesplein.

Vredesplein
7681 JG Vroomshoop
grafmonument Westerhaar-Vriezenveensewijk Begraafplaats Westerhaar

Begraafplaats Westerhaar Westerhaar-Vriezenveensewijk

Deze begraafplaats in Westerhaar-Vriezenveensewijk is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Westerhaar bevindt zich in de gemeente Twenterand aan de Sibculoseweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Sibculoseweg
7676 PD Westerhaar-Vriezenveensewijk