close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Westerveld Bezoek onze inspiratiewinkel in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Westerveld? Eijgelaar in Hoogeveen plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Ansen, Boschoord, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Hoogersmilde, Nijensleek, Nyensleek, Oude Willem, Pesse, Ruinen, Spier, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Wilhelminaoord, Wittelte en Zorgvlied. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD
Hoogeveen (Drenthe)
0528 – 5221 54

Uw adviseur: Sjaco Maat

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Westerveld

grafstenen Dwingeloo Begraafplaats Dwingeloo

Begraafplaats Dwingeloo

Begraafplaats Dwingeloo is een algemene begraafplaats in Dwingeloo. Begraafplaats Dwingeloo vindt u in het zuidwesten van Dwingeloo aan de Drift.

Drift
7991 AB Dwingeloo
grafsteen Havelte Algemene begraafplaats Havelte

Algemene begraafplaats Havelte

Deze begraafplaats in Havelte is een algemene begraafplaats. De Algemene begraafplaats Havelte is te vinden in het noordoosten van Havelte aan de Kerklaan.

Kerklaan
7971 CV Havelte
grafmonument Uffelte Begraafplaats Uffelte

Begraafplaats Uffelte

Deze begraafplaats in Uffelte is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Uffelte bevindt zich in de gemeente Westerveld aan de Ruiterweg in Uffelte.

Ruiterweg
7975 RP Uffelte
grafmonumenten Vledder Begraafplaats Vledder

Begraafplaats Vledder

Deze begraafplaats in Vledder is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Vledder bevindt zich in de gemeente Westerveld aan de Kerkhoflaan in Vledder.

Kerkhoflaan
8381 BB Vledder
grafstenen Wapserveen Begraafplaats Wapserveen

Begraafplaats Wapserveen

Begraafplaats Wapserveen is een algemene begraafplaats in Wapserveen. Begraafplaats Wapserveen bevindt zich in de gemeente Westerveld aan de Wapserouwenweg in Wapserveen.

Wapserouwenweg
8351 HA Wapserveen
grafsteen Wilhelminaoord Begraafplaats Wilhelminaoord

Begraafplaats Wilhelminaoord

Deze begraafplaats in Wilhelminaoord is een begraafplaats met een bijzonder karakter. De Begraafplaats Wilhelminaoord is te vinden in het noordwesten van Wilhelminaoord aan de Oranjelaan.

Oranjelaan
8384 GE Wilhelminaoord
grafmonument Wilhelminaoord Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist

begraafplaats Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist is een algemene begraafplaats in Wilhelminaoord. begraafplaats Wilhelminaoord RK Heilige Johannes Apostel en Evangelist bevindt zich in de gemeente Westerveld aan de Koningin Wilhelminalaan in Wilhelminaoord.

Koningin Wilhelminalaan
8384 GH Wilhelminaoord
grafmonumenten Zorgvlied Algemene Begraafplaats Zorgvlied

Algemene Begraafplaats Zorgvlied

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Zorgvlied vindt u in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Dorpsstraat.

Dorpsstraat
8437 PA Zorgvlied
grafstenen Zorgvlied Begraafplaats Zorgvlied

Begraafplaats Zorgvlied

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Zorgvlied vindt u in het zuidoosten van Zorgvlied aan de Wateren .

Wateren
8437PA Zorgvlied
grafsteen Zorgvlied RK begraafplaats Zorgvlied

RK begraafplaats Zorgvlied

Deze begraafplaats in Zorgvlied is een algemene begraafplaats. De RK begraafplaats Zorgvlied is te vinden in het noordoosten van Zorgvlied aan de De Monden.

De Monden
8437 PG Zorgvlied