close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Zaanstad Bezoek onze inspiratiewinkel in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Zaanstad? Eijgelaar in Amsterdam plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk en Zaandyk. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Amsterdam

Middenweg 189h
1098 AN
Amsterdam (Noord-Holland)
020 - 244 29 44

access_timeVandaag: van 09:00 tot 17:00

Uw adviseur: Suzanne Verhaaf

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Zaanstad

grafstenen Assendelft Assendelft

Assendelft

Deze begraafplaats in Assendelft is een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats Assendelft vindt u in het zuidwesten van Assendelft aan de Dorpsstraat.

Dorpsstraat
1566BZ Assendelft
grafsteen Assendelft NH Begraafplaats Assendelft

NH Begraafplaats Assendelft

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. NH Begraafplaats Assendelft bevindt zich in de gemeente Zaanstad aan de Dorpsstraat in Assendelft.

Dorpsstraat
1566 BR Assendelft
grafmonument Krommenie Het Blok

Het Blok Krommenie

In Krommenie is een algemene begraafplaats aanwezig. particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. De begraafplaats Krommenie is te vinden in het noordoosten van Krommenie aan de Blok.

Eikelaan
1561 CD Krommenie
grafmonumenten Krommenie Krommeniedijk

Krommeniedijk

In Krommenie is een Protestantse begraafplaats aanwezig. begraafplaats Krommeniedijk vindt u in het noordwesten van Krommenie aan de Krommeniedijk.

Krommeniedijk
1562gt Krommenie
grafstenen Westzaan Westzaan

Westzaan

In Westzaan is een algemene begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en urnengraven. De begraafplaats Westzaan is te vinden in het noordoosten van Westzaan aan de Dolphijnstraat.

Dolphijnstraat
1551RE Westzaan
grafsteen Wormerveer Wormerveer-Noord

Wormerveer-Noord

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een begraafplaats en/of crematorium. De begraafplaats Wormerveer-Noord is te vinden in het noordwesten van Wormerveer aan de De Noordsterweg.

De Noordsterweg
1521JS Wormerveer
grafmonument Wormerveer Wormerveer-West

Wormerveer-West

begraafplaats Wormerveer-West is een algemene begraafplaats in Wormerveer. begraafplaats Wormerveer-West bevindt zich in de gemeente Zaanstad aan de Marktstraat in Wormerveer.

Marktstraat
1521 DW Wormerveer
grafmonumenten Zaandam Algemene Begraafplaats Zaandam

Algemene Begraafplaats Zaandam

Algemene Begraafplaats Zaandam is een algemene begraafplaats in Zaandam. urnengraven, particuliere graven, algemene graven en kindergraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. Algemene Begraafplaats Zaandam vindt u in het zuidoosten van Zaandam aan de Zuiddijk.

Zuiddijk
1505 HC Zaandam
grafstenen Zaandam Crematorium Zaanstad

Crematorium Zaanstad Zaandam

De Crematorium Zaanstad is te vinden in het zuidoosten van Zaandam aan de Wibautstraat.

Wibautstraat
1505HR Zaandam
grafsteen Zaandam Parochie Heilige Maria Magdalena

Parochie Heilige Maria Magdalena Zaandam

Deze begraafplaats in Zaandam is een Rooms Katholieke begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. kindergraven en particuliere graven. begraafplaats Parochie Heilige Maria Magdalena bevindt zich in de gemeente Zaanstad aan de Kalf in Zaandam.

Kalf
1509 BA Zaandam
grafmonument Zaandijk Zaandijk

Zaandijk

begraafplaats Zaandijk is een algemene begraafplaats in Zaandijk. begraafplaats Zaandijk bevindt zich in de gemeente Zaanstad aan de Dr. Jan Mulderstraat in Zaandijk.

Dr. Jan Mulderstraat
1544VA Zaandijk