close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafstenen en grafmonumenten Zaltbommel Bezoek Eijgelaar Culemborg

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Zaltbommel? Eijgelaar in Culemborg plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Aalst, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Delwynen, Gameren, Kerkwijk, Kerkwyk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Poederoyen, Zaltbommel en Zuilichem. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van bestaande grafstenen.

Eijgelaar Natuursteen Culemborg

Staalweg 15B
4104AS
Culemborg (Gelderland)
0345 – 342 171

Uw adviseur: Ben Dammers

phoneStel uw vraag directionsMaak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij in Zaltbommel

grafstenen Aalst Nieuwe begraafplaats

Nieuwe begraafplaats Aalst

Deze begraafplaats in Aalst is een algemene begraafplaats. Nieuwe begraafplaats vindt u in het noordwesten van Aalst aan de Prins Hendrikstraat.

Prins Hendrikstraat
5308 JJ Aalst
grafsteen Brakel Algemene Begraafplaats Brakel

Algemene Begraafplaats Brakel

In Brakel is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: kindergraven en particuliere graven. Algemene Begraafplaats Brakel bevindt zich in de gemeente Zaltbommel aan de Dwarssteeg in Brakel.

Dwarssteeg
5306 BC Brakel
grafmonument Bruchem Bruchem

Bruchem

begraafplaats Bruchem is een algemene begraafplaats in Bruchem. Deze begraafplaats biedt o.a. kindergraven en particuliere graven. begraafplaats Bruchem vindt u in het zuidwesten van Bruchem aan de Molenstraat.

Molenstraat
5314 BX Bruchem
grafmonumenten Gameren Gameren

Gameren

begraafplaats Gameren is een algemene begraafplaats in Gameren. De begraafplaats Gameren is te vinden in het zuidoosten van Gameren aan de Prins Willem-Alexanderstraat.

Prins Willem-Alexanderstraat
5311CB Gameren
grafstenen Poederoijen Poederoijen

Poederoijen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. begraafplaats Poederoijen vindt u in het zuidoosten van Poederoijen aan de Dorpsweg.

Dorpsweg
5307 HK Poederoijen
grafsteen Zaltbommel Nieuwe Tijningen

Nieuwe Tijningen Zaltbommel

begraafplaats Nieuwe Tijningen is een algemene begraafplaats in Zaltbommel. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en kindergraven. De begraafplaats Nieuwe Tijningen is te vinden in het zuidwesten van Zaltbommel aan de Plaatsmajoor.

Plaatsmajoor
5301 ZK Zaltbommel
grafmonument Zaltbommel Sint Martinusparochie

Sint Martinusparochie Zaltbommel

In Zaltbommel is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en kindergraven. begraafplaats Sint Martinusparochie vindt u in het noordoosten van Zaltbommel aan de de Virieusingel.

De Virieusingel
5301 GB Zaltbommel
grafmonumenten Zuilichem Zuilichem

Zuilichem Zuilichem

Deze begraafplaats in Zuilichem is een algemene begraafplaats. begraafplaats Zuilichem vindt u in het noordoosten van Zuilichem aan de Molenstraat.

Molenstraat
5305 TC Zuilichem