close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Zevenaar Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Zevenaar? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Angerlo, Babberich, Giesbeek, Lathum en Zevenaar. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Zevenaar

grafstenen Aerdt Aerdt

Aerdt

In Aerdt is een Nederlands Hervormde begraafplaats aanwezig. begraafplaats Aerdt vindt u in het noordoosten van Aerdt aan de Kerkweg.

Kerkweg
6913 AK Aerdt
grafsteen Angerlo Algemene Begraafplaats Angerlo

Algemene Begraafplaats Angerlo

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Angerlo bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Dorpsstraat in Angerlo.

Dorpsstraat
6986 AN Angerlo
grafmonument Babberich Rooms Katholieke Begraafplaats Babberich

Rooms Katholieke Begraafplaats Babberich

Deze begraafplaats in Babberich is een Rooms Katholieke begraafplaats. De Rooms Katholieke Begraafplaats Babberich is te vinden in het noordwesten van Babberich aan de Kloosterpad.

Kloosterpad
6909 DX Babberich
grafmonumenten Giesbeek St. Martinus

St. Martinus Giesbeek

In Giesbeek is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. urnengraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats St. Martinus vindt u in het noordoosten van Giesbeek aan de Pastoor Slingerstraat.

Pastoor Slingerstraat
6987 AS Giesbeek
grafstenen Herwen Rooms Katholieke Begraafplaats Herwen

Rooms Katholieke Begraafplaats Herwen

Deze begraafplaats in Herwen is een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en een columbarium. Rooms Katholieke Begraafplaats Herwen bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Keurbeek in Herwen.

Keurbeek
6914 AE Herwen
grafsteen Lathum Nederlands Hervormd Begraafplaats Lathum

Nederlands Hervormd Begraafplaats Lathum

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Nederlands Hervormd Begraafplaats Lathum vindt u in het zuidwesten van Lathum aan de Kerkstraat.

Kerkstraat
6988 AE Lathum
grafmonument Lobith De Hove

De Hove Lobith

In Lobith is een algemene begraafplaats aanwezig. begraafplaats De Hove bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Zwartesluis in Lobith.

Zwartesluis
6915AX Lobith
grafmonumenten Lobith N.H. Begraafplaats Lobith

N.H. Begraafplaats Lobith

Deze begraafplaats in Lobith is een Nederlands Hervormde begraafplaats. N.H. Begraafplaats Lobith bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Tolhuisstraat in Lobith.

Tolhuisstraat
6915 AP Lobith
grafstenen Lobith RK begraafplaats

RK begraafplaats Lobith

RK begraafplaats is een Rooms Katholieke begraafplaats in Lobith. RK begraafplaats bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Markt in Lobith.

Markt
6915 AH Lobith
grafsteen Pannerden Algemene Begraafplaats Pannerden

Algemene Begraafplaats Pannerden

Algemene Begraafplaats Pannerden is een algemene begraafplaats in Pannerden. De Algemene Begraafplaats Pannerden is te vinden in het zuidoosten van Pannerden aan de Aerdtsestraat.

Aerdtsestraat
6911 AT Pannerden
grafmonument Pannerden RK Heilige Martinus

RK Heilige Martinus Pannerden

Deze begraafplaats in Pannerden is een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats RK Heilige Martinus bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Kerkstraat in Pannerden.

Kerkstraat
6911 AG Pannerden
grafmonumenten Zevenaar Protestantse begraafplaats

Protestantse begraafplaats Zevenaar

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Nederlands Hervormde begraafplaats. Protestantse begraafplaats vindt u in het zuidoosten van Zevenaar aan de Babberichseweg.

Babberichseweg
6901 JW Zevenaar
grafstenen Zevenaar Rosorum

Rosorum Zevenaar

Deze begraafplaats in Zevenaar is een algemene begraafplaats. algemene graven, urnengraven en particuliere graven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats Rosorum bevindt zich in de gemeente Zevenaar aan de Methen in Zevenaar.

Methen
6904 GN Zevenaar
grafsteen Zevenaar Sint Willibrordus

Sint Willibrordus Zevenaar

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: urnengraven, particuliere graven en kindergraven. begraafplaats Sint Willibrordus vindt u in het zuidoosten van Zevenaar aan de Arnhemseweg.

Arnhemseweg
6901 DW Zevenaar
grafmonument Zevenaar Sint Willibrordus Oud zevenaar

Sint Willibrordus Oud zevenaar Zevenaar

In Zevenaar is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. particuliere graven en urnengraven zijn soorten graven die u op deze begraafplaats aantreft. begraafplaats Sint Willibrordus Oud zevenaar vindt u in het zuidoosten van Zevenaar aan de Dijkweg.

Dijkweg
6905 BD Zevenaar