close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Eijgelaar Sneek

Eijgelaar Gedenken Sneek

Adres & contactgegevens

Pottenbakkersstraat 20a
8601WS Sneek

phone0515 – 2270 08

Maak een afspraak

Openingstijden

Maandagop afspraak
Dinsdagop afspraak
Woensdagop afspraak
Donderdagop afspraak
Vrijdagop afspraak
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten

Gepast advies over grafmonumenten

Onze winkel in Sneek is geheel vrijblijvend te bezoeken voor advies over een passend gedenkteken. Onze showroom staat vol met modellen en voorbeelden zodat u direct advies kan krijgen van onze adviseur. Wij brengen uw ideeën graag samen in een schetsontwerp en geven u direct een prijsadvies.

Iemand herdenken is heel persoonlijk. Dat is voor ons het uitgangspunt. Ieder mens is uniek en zal ook op eigenwijze herdacht en herinnerd worden. In een voor u veeleisende periode, geven wij graag een goed advies. Onze adviseur Mieke Postma - Louwdijk heeft hierin jarenlange ervaring en helpt u graag bij het realiseren van een persoonlijk grafmonument.

Google beoordelingen van Eijgelaar Gedenken Sneek

Hoe kan ik u helpen?

"U heeft waarschijnlijk geen idee waar u moet beginnen dus bij het uitzoeken van een passend grafmonument zijn er vaak veel vragen. Daarom beantwoord ik deze vragen graag om u vrijblijvend op weg te helpen. Maar ook met andere vragen over onderhoud van een grafsteen of de prijs van een gedenkteken dat u op deze website heeft gezien help ik u graag."

Mieke Postma - Louwdijk
Adviseur gedenktekens

Eijgelaar Gedenken Sneek plaatst grafmonumenten in een grote regio

Wij plaatsen grafmonumenten in o.a. Heerenveen, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân. Staat uw plaats er niet tussen? Bekijk in welke gemeentes wij monumenten plaatsen.

Terug naar vestigingen