close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen modern 2 | NR00002 foto 1

Grafsteen modern 2 | NR00002 Hout, houtimitatie, natuursteen

Moderne grafsteen bestaande uit twee delen die schuin naar elkaar toe lopen en verbonden zijn d.m.v.RVS geplaatst op een voetstuk.Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoor... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43626
Collectie
Houtimitatie, Modern, Zuilen
Graftype
Enkel
Kleur
Beige, Bruin, Oranje, Zwart
Materiaal
Hout, Houtimitatie, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Houtimitatie, Zwart
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Moderne grafsteen bestaande uit twee delen die schuin naar elkaar toe lopen en verbonden zijn d.m.v.RVS geplaatst op een voetstuk.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen