close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen modern 2 | NR00002 foto 1

Grafsteen modern 2 | NR00002 Hout, houtimitatie, natuursteen

Moderne grafsteen bestaande uit twee delen die schuin naar elkaar toe lopen en verbonden zijn d.m.v.RVS geplaatst op een voetstuk.Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duur... lees meer >
Product
43626
Collectie
Houtimitatie, Modern, Zuilen
Graftype
Enkel
Kleur
Beige, Bruin, Oranje, Zwart
Materiaal
Hout, Houtimitatie, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Houtimitatie, Zwart
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Moderne grafsteen bestaande uit twee delen die schuin naar elkaar toe lopen en verbonden zijn d.m.v.RVS geplaatst op een voetstuk.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.

Natuursteen

Soortgelijke modellen