close
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen RVS 02 foto 1

Kindergrafsteen RVS 02 Natuursteen, rvs

Kindergrafsteen bestaande uit twee RVS pilaren met hiertussen een plaat van Aurora graniet. De RVS pilaren zijn bevestigd op een RVS voetstuk.Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44282
Collectie
Modern, Zuilen
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen bestaande uit twee RVS pilaren met hiertussen een plaat van Aurora graniet. De RVS pilaren zijn bevestigd op een RVS voetstuk.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen