close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE20 met water en zee foto 1

Glazen grafmonument AE20 met water en zee Glas, rvs

Het staande modelvormige glaspaneel bestaat uit blauw floatglas waarvan de voorzijde van het paneel is voorzien van een gezandstraalde tekst en figuratie. Het liggende modelvormige glaspaneel bestaat eveneens uit blauw floatglas en is voorzien van een ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44025
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het staande modelvormige glaspaneel bestaat uit blauw floatglas waarvan de voorzijde van het paneel is voorzien van een gezandstraalde tekst en figuratie. Het liggende modelvormige glaspaneel bestaat eveneens uit blauw floatglas en is voorzien van een gesmolten golfstructuur aan de onderzijde en is gebogen in een dubbele radius. Het liggende element is door middel van RVS afstandshouders gemonteerd op de betonfundering. Het geheel wordt omgeven door een RVS omranding met hierbinnen riviergrind.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen