close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument van glas met een zonnebloem Glas

De prachtige, warme tinten van de zonnebloem zijn bereikt met de techniek van glasfusing. Uitgangspunt was een schilderij van de zonnebloem. De zonnebloem ligt iets verheven op de glasplaat waardoor er meer diepte ontstaat. De grafzerk is van met de ha... lees meer >
Product
22791
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Zonnebloem
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Glas
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De prachtige, warme tinten van de zonnebloem zijn bereikt met de techniek van glasfusing. Uitgangspunt was een schilderij van de zonnebloem. De zonnebloem ligt iets verheven op de glasplaat waardoor er meer diepte ontstaat. De grafzerk is van met de hand bewerkt graniet.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen