close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk 12 met American Football  foto 1

Grafzerk 12 met American Football  Natuursteen

Zwart granieten zerk van 10 cm. dik met afgeronden zijden geplaatst op een Zwart granieten roef die aan de achterzijde 25 cm. hoog is en naar voren afloopt naar 15 cm. Vooraan is een amercan football verwerkt die helemaal 3D is uitgehakt.Door het gebru... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44156
Collectie
Beelden en Symbolen, Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Grafzerken
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Fotoartikel

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten zerk van 10 cm. dik met afgeronden zijden geplaatst op een Zwart granieten roef die aan de achterzijde 25 cm. hoog is en naar voren afloopt naar 15 cm. Vooraan is een amercan football verwerkt die helemaal 3D is uitgehakt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen