close
9.0 van 10
 uit 286 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Kindergrafsteen glas met hart 008 foto 1

Kindergrafsteen glas met hart 008 Glas

Twee glaspaten waarbij de achterste glasplaat een hartje is uitgeknabbeld en met de hand is gebrandschilderd. De voorste glasplaat is gematteerd.Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te c... lees meer >
Product
44244
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds
Kinderlijk
Ster
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Hart, Ster
Productgroep
Grafmonumenten, Kindermonumenten
Subtype
Staande steen zonder vloer
Symboliek
Hart
Vorm
hart
Vormgeving
Hartvormige lettersteen
Productomschrijving
Twee glaspaten waarbij de achterste glasplaat een hartje is uitgeknabbeld en met de hand is gebrandschilderd. De voorste glasplaat is gematteerd.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Soortgelijke modellen