close
9.1 van 10
 uit 253 beoordelingen
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Kindergrafsteen glas met hart 008 foto 1

Kindergrafsteen glas met hart 008 Glas

Twee glaspaten waarbij de achterste glasplaat een hartje is uitgeknabbeld en met de hand is gebrandschilderd. De voorste glasplaat is gematteerd.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw... lees meer >
Product
44244
Catalogus
Grafmonumenten
Collectie
Glas, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Staande steen zonder vloer
Kinderlijk
Ster
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Hart, Ster
Positie
Staande steen zonder vloer
Productgroep
Kindermonumenten
Symboliek
Hart
Vorm
hart
Vormgeving
Hartvormige lettersteen
Productomschrijving
Twee glaspaten waarbij de achterste glasplaat een hartje is uitgeknabbeld en met de hand is gebrandschilderd. De voorste glasplaat is gematteerd.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Soortgelijke modellen